Massage, swimmingpools og yoga i Yangon, Myanmar

Nogle gange kan man godt trænge til lidt wellness, hvis man har vadet Yangon tynd for at kigge på pagoder. I Myanmar er priserne generelt billige, men da landet endnu ikke er så turistet, er det stadig relativt kostbart at besøge fx swimmingpools og dyrke yoga, hvis man sammenligner med det generelle prisniveau i landet. Til gengæld er massage godt – kvaliteten kan dog variere. Billedet er fra det femstjernede Governor’s Residence, som jeg også har skrevet om her.

Massage

Massage i Yangon er ikke så vild som i nabolandet Thailand, men den er billig, og det er rart, hvis man har gået længe rundt i byen.

Health Blessing Massage and Spa: 19th street mellem Maha Bandoola og Strand Road. Billigt og rent. Massagen varierer dog en del efter, hvem der gør det. Læs mere om priser og kontaktinformation på deres Facebookside.

Jeg har også hørt godt om de dyrere Inya Spa og Thaya Spa.

Yoga

Yangon Yoga House: Hyggeligt yogastudie. Udbuddet i Yangon er småt, så prisen for yoga er generelt lidt høj. Rimelig amerikansk yogastil. Der er måtter, hvis man ikke selv har. Find deres hjemmeside og booking her.

Belmore Governor’s Residence Hotel: Har yoga hver lørdag og søndag kl. 7.30 til 9.00, der koster 10.000 kyats pr. gang. Man behøver ikke melde sig til. De har lidt yogamåtter, men det er en fordel at tage en med, hvis man har. Har man taget en yogatime her, får man 3 dollars rabat på morgenmadsbuffeten på Governor’s Residence (der koster 29 dollars, dvs. 26 hvis yoga). Læs mere om min oplevelse af buffetten her.

Den indiske ambassade udbyder også yoga.

Swimmingpools

En del hoteller har swimmingpools, man kan bruge, selvom man ikke bor der, fx Novotel (15 USD), Park Royal (20 USD), Inya Lake Hotel (25 USD), Sakura Residence (10 USD for pool, 15 USD for pool og træning), Chatrium Hotel lige ved Kandawgyi (20 USD). Det koster alt mellem 5 og 25 dollars for at bruge poolen. De kan ændre priser og adgang, så det nemmeste er at ringe til hotellet først.

Belmore Governor’s Residence Hotel: Gammelt hotel i kolonistil. Helt fantastisk hyggeligt sted og den bedste morgenmadsbuffet fra kl. 8.30 til 10.30 (der koster 29 dollars eller 26 dollars, hvis du har været til morgenyoga her). Officielt skal man skal bruge mindst 50 dollars i restauranten (Mandalay) for at få lov at bruge poolen; men jeg har været der en enkelt gang, og der betalte jeg kun for morgenmad og yoga. En tur værd, hvis man trænger til en luksusdag. De har også massage osv. (der sjovt nok er relativt dyrt).

Kokkine Swimming Pool: Bahan Township. Jeg har ikke selv prøvet den, men har hørt godt om den. Den er ren og man kan svømme baner. Det er ikke et solbadnings-sted, men et sted, man kommer for at svømme. Det koster 5.000 kyat.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar