Weekendbrunch og sol på næsen

IMG_0005web1

Nogle weekender sker det, at jeg er noget så sulten om morgenen. Måske fordi morgen er blevet til formiddag. Det er derfor ikke sjældent, at jeg spiser hjemmelavet brunch (eller meget stort morgenmåltid) i weekenden og skipper frokosten, også selvom det bare er mig selv. Det er nemlig en ekstra god undskyldning for at spise mere morgenmad, som jeg holder ret meget af.

Ovenstående nød jeg i det gode solskinsvejr for en time siden. Bananpandekager med lidt honning og kokosmel og ikke mindst de bedste blommer, jeg kender: reineclaude-blommer fra mine forældres blommetræ. De er ustyrligt gode, men kan kun holde sig en dags tid efter, man har plukket dem, så måske er det derfor, man ikke ser dem i butikkerne?

Udover det, så et glas god ufiltreret æblejuice, en lille skål A38 med müsli og ikke at forglemme nymalet og friskbrygget kaffe med mælk. Og både dagens og gårsdagens nyheder at læse i. Sådan er det, når man nogle gange kommer lidt bagud med avislæsningen.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar