Weekend er ikke det værste

Sidste weekend havde jeg igen æren af at få besøg udenbys fra. Det var både skønt og dejligt.

Desværre kan jeg ikke prale med så meget ny mad siden sidst, da jeg fredag aften lavede en gammelkendt klassiker i min verden: kartoffelpizza med tomatsalat.

Det smagte lige så godt, som det plejer.

Lørdag gik turen mod Louisiana og efterfølgende ud at spise og drikke fine drinks. Vi nåede lige at se Gursky-udstillingen, inden den stoppede dagen efter. En absolut anbefalelsesværdig udstilling, men jeg er også ret forgabt i fotokunst.

Vi fandt en tilsyneladende interessant, nepalesisk restaurant, der ligger tæt på Blegdamsvej og tidligere har huset en ganske god etiopisk restaurant, som jeg har testet et par gange. Desværre må jeg sige, at “Namaste Nepal” ikke var noget specielt at råbe hurra for. Stedet er hyggeligt, men min veninde og jeg blev hurtigt enige om, at vi selv kunne have lavet maden bedre. De tanker skal man jo helst ikke rode med, når man er ude at spise.

Søndag stod den på amerikanske pandekager, skønne smoothies, lidt solskin og masser af tid.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar