Konkurrence: Vind gavekort til økologisk undertøj fra Dilling Underwear

Konkurrence Vind Gavekort uld Dilling Underwear baermonster.dk

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har modtaget et valgfrit stykke undertøj fra Dilling Underwear og muligheden for at afholde denne konkurrence.

Det er januar og det er koldt. Det synes frossenpinden her i hvert fald. Derfor er varmt undertøj, gerne i uld noget så dejligt, og når det oven i købet er produceret økologisk, som Dilling Underwears undertøj i uld og bomuld er, bliver jeg ekstra glad.

Den blå trøje, jeg har på på billedet, er nok det ældste tøj, jeg ejer. Jeg har fået den af min morfar da jeg gik i 8. eller 9. klasse, og har brugt den virkelig meget i perioder. Det er min hjemmetrøje, som jeg kaster mig ind i, når jeg er hjemme om vinteren. Til gengæld har jeg den nærmest ikke på udenfor, fordi den trods alt er lidt stor og uformelig. Men altså, hyggetrøjer skal man jo have, ikke?

De sorte leggins på er fra Dilling Underwear, og er sådan en laber blanding af silke og uld. Jeg ser ikke normalvis så tænksom ud, men har åbenbart ikke helt mestret konceptet med selvudløsning endnu. Instagram-husband ønskes. 😉

Det gode ved uld er, at det både varmer og ikke kommer til at lugte så meget. Derfor behøver man ikke at vaske uld særlig tit – det kan bare luftes. Ok, jeg vil nok vaske et par uldtrusser, hvis jeg brugte det, men mine uldtrøjer og uldundertrøjer ryger til luftning på min altan om natten, i stedet for at ryge til vask efter en eller to dages brug.

Dilling Underwears uldundertøj produceres i EU og farves i Danmark på et Svanemærket farveri. Deres materialer er produceret efter Svanemærket og GOTS, der er højeste standard indenfor miljøcertificeringer – hurra for det!

Konkurrence: Vind gavekort på 500 kr. til økologisk undertøj

Vil du også pakkes ind i varmt, økologisk undertøj i uld eller bomuld? Så kan du vinde et gavekort på 500 kr. til Dilling Underwear. Det eneste, du skal gøre, er at:

  1. Hoppe over på Facebook, hvor jeg også forklarer nedenstående konkurrencebetingelser. 🙂
  2. Like konkurrenceopslaget på Bærmonsters Facebookside
  3. Skrive i kommentarfeltet til Facebookopslaget, hvad du gør for at holde dig varm om vinteren. Du er meget velkommen til også at tilføje, hvilket undertøj fra Dilling Underwear du vil bruge gavekortet til, hvis du er heldig at vinde.
  4. Jeg bliver også mægtig glad, hvis du vil følge Bærmonster på Facebook, hvis du ikke allerede gør det.
  5. Konkurrencen løber indtil torsdag d. 19/1 2017 kl. 12.00 dansk tid, hvor jeg offentliggør (tagger) vinderen i konkurrenceopslaget på min Facebookside – så husk at holde øje. 🙂 Hvis jeg ikke hører fra vinderen inden en uge, finder jeg en ny.
  6. Vinder du ikke, har jeg en lille bonus, som jeg offentliggør samme dag som vinderen. 🙂

N.B.: Konkurrencen er ikke administreret med, sponsoreret eller på anden måde associeret med Facebook.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar