Vind billetter til Food Festival i Aarhus

Food festival Aarhus baermonster

[REKLAME. Indlægget er sponsoreret på den måde, at Food Festival giver to billetter til festivalen i en konkurrence her på bloggen, samt to billetter til mig, hvor jeg dækker festivalen. Læs mere om min reklamepolitik her.]

1.-3. september løber Nordens største madfestival af stablen – og det foregår heldigvis på Tangkrogen i Aarhus, altså i “min” lille by. Food Festival har efterhånden nogle år på bagen, men vokser med nye, spændende tiltag hvert år. Derfor glæder jeg mig til at besøge festivalen igen i år. Måske møder jeg også dig?

Du kan købe billetter til Food Festival på deres hjemmeside og i døren (første mulighed er billigst), men du kan også være så heldig at vinde to styks billetter til hele weekenden lige her.

Læs også om mit besøg på Food Festival i 2016 lige her.

Udover jeg-ved-ikke-hvor-mange stande med lækre smagsprøver og mulighed for gode samtaler med passionerede mennesker, holder Food Festival en lang række workshops, både gratis og nogle, der koster lidt ekstra.

Hvis jeg ikke lige skulle arbejde om fredagen, havde jeg taget med på sanketur med vild mad eller sanketur med vilde urter. Og hvad med sodavand lavet på grøntsager? Det lyder da for sjovt!

Måske smutter jeg til et foredrag om Food Trends,

Jeg skal helt sikkert også en tur forbi WeFood på festivalen, der heldigvis snart åbner rigtigt i Aarhus, ligesom foredraget om at skralde ser spændende ud.

Jeg overvejer også at købe smagebilletter til både Frederiksdal Kirsebærvin (ellers køber jeg bare en med hjem – det er fjollet godt) og Njord gin (jeg er ret vild med god gin).

Konkurrence: Vind to billetter til Food Festival

Hvis du vil være med i konkurrencen om at vinde to billetter til Food Festival, der foregår i Aarhus fra den 1.-3. september, skal du skrive, hvilke(n) oplevelser på festivalen, du helst vil se/smage/opleve. Husk også at skrive dit navn samt at udfylde feltet med din mailadresse, så du kan få dine billetter, hvis du vinder.

Find hele programmet her.

Konkurrencen løber til og med søndag den 27. august kl. 20.00, hvor jeg trækker en vinder. Vinderen får direkte besked. 🙂

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

7 kommentarer

 • Besvar
  Sisse Mølgaard Poulsen
  26. august 2017 at 10:59

  Jeg vil gerne lære mere om madlavning med damp og sous vide! Det kunne være lidt sweet. Men jeg gad også godt med ud at samle vilde urter og blive klogere på den slags. Og så vil jeg gerne høre om, hvordan jeg bliver bedre til at bruge krydderier ud over det hele – det er jeg nemlig af uransaglige årsager stadig temmelig hæmmet omkring.

 • Besvar
  Edel
  26. august 2017 at 7:16

  Vil gerne opleve sæsonkøkkeney 🙂

 • Besvar
  Stine Aaris
  25. august 2017 at 11:40

  Jeg vil gerne lave min egen surdej! Jeg har aldrig haft gang i en men det vil jeg vildt gerne.

 • Besvar
  Michelle Kragh
  25. august 2017 at 11:11

  Jeg ville vildt gerne deltage i “Gourmet-is med god samvittighed”. Fordi is og god samvittighed i samme sætning i sig selv er fantastisk 😉

 • Besvar
  Christine Larsen
  23. august 2017 at 15:42

  Jeg vil gerne lave mig en ny surdej – min gamle er afgået ved døden hen over ferien!

 • Besvar
  Cecilie Nørby Thisted
  23. august 2017 at 11:52

  Jeg er ikke i tvivl. Det må være DM i Hotdog – og sandelig også dét at smage Arla Unikas oste 🙂

 • Besvar
  Marina
  23. august 2017 at 9:35

  Jeg vil vildt gerne høre konen fra Djursland fortælle om søndagen.

 • Skriv en kommentar