Varmende vintersupper og gryderetter – og en rabatkode til varmt økologisk undertøj

Varmende vintersupper og gryderetter

Fryser du også? Lige her har I givet en masse gode tips til , hvordan man skal holde varmen om vinteren: Te, varm kakao, kaffe, yoga, tæpper og dyner, uldundertøj, sjaler, tørklæder, uldtrøjer og uldsokker. Jeg er fan! Og må næsten tilføje min egen drøm om en pejs samt varmende vintersupper og gryderetter. 🙂

Og hjælpen er nær, når det gælder det sidste. Opskrifter på varmende vintersupper kan du finde mange af her på Bærmonster, og de smager selvfølgelig skønt!

Varmende vintersupper og gryderetter

Min storfavorit er græskarsuppe, men der findes heldigvis også mange andre lækre supper og gryderetter Som grønkålssuppe med hvide bønner, rødbedesuppe eller den klassiske alt-i-en-grøntsagssuppe. Du kan hoppe herind og se endnu flere opskrifter på varmende vintersupper. Supperne er er alle veganske eller meget nemme at veganisere, og så er de fyldige, med grøntsager og ofte linser eller bønner for længere mæthed. Den altid gode og varmende dahl og chili sin carne skal også med her, for de er skønne til at hjælpe med at holde på varmen.

Opskrifterne graver tilbage i arkivet, så på forhånd undskyld for de gule madbilleder. 😉 Jeg må vist i gang med at tage nogle nye.

Jeg har snarligst planer om at få flere suppeopskrifter på bloggen, for lige nu ligger der nogle jordskokker i mit køleskab og venter på, at jeg får tryllet dem til en suppe.

Konkurrence Vind Gavekort uld Dilling Underwear baermonster.dk

Og så til konkurrencen og den lovede rabatkode! For en uge siden udloddede jeg et gavekort på 500 kr. til økologisk undertøj i uld og bomuld fra Dilling Underwear. Vinderen blev tilfældig udtrukket via random.org. Det er Edel, som jeg har kontaktet.

Vil du også have billigt, økologisk undertøj? Rabatkode til dig lige her

Vandt du ikke? Men mangler du lidt økologisk uldundertøj? Brug rabatkoden:

baermonster

Så får du 20 % på alt undertøj fra Dilling Underwear fra i dag til og med lørdag den 21. januar 2017 til midnat.

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har modtaget et valgfrit stykke undertøj fra Dilling Underwear og muligheden for at afholde denne konkurrence samt give alle jer søde læsere en rabatkode.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar