To gange ovnbagte rodfrugter

Jeg kan godt lide rodfrugter. Specielt om vinteren har de grove grøntsager noget virkelig rart over sig.

Først blev det til denne omgang aftensmad – man må jo være lidt mere kreativ, når man kun skal købe ind til en, og samtidig ikke smide ud:

Pastinakker og gulerødder er blandet med salt, peber, herbes de provence og olivenolie. En bagekartoffel er blandet med salt, peber, olivenolie og drysset med røget paprika, da de kom ud af ovnen. Ved siden af er der ketchup (tak til god øko-ketchup fra Beauvais) og en avokado blandet med wasabi, salt, peber og citron.

Pastinakker, gulerødder, rødbede og hele skalotteløg blandet med salt, peber, herbes de provence, lidt chiliflager og olivenolie. Ved siden af er den samme guacemole-blanding: avokado, salt, peber, citron og lidt wasabi.

Det er altså ikke en dårlig kombination, rodfrugter og avokado. Jeg siger det bare.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar