Tanker om drømme

IMG_3514Jeg har cyklet rundt om en sø i dag. Det lyder muligvis ikke som det vildeste i verden, men når man er dybt begravet i eksamensland, er det ret så fantastisk. Bloggen her har da også kun levet de sidste par uger, fordi jeg har planlagt indlæggene på forhånd. Jeg foretrækker klart at skrive dem på dagen, men det har jeg simpelthen ikke haft tid til på det sidste. Det får jeg igen snart. Heldigvis.

Tilbage til den sø. For da jeg cyklede rundt om Brabrandsøen i dag, dagdrømte jeg sådan rigtigt for første gang i lidt for lang tid. Det er noget af det, der desværre ikke sker så meget af, når jeg har for travlt.IMG_3511

Jeg duftede til hyben og kom i tanke om alle de dufte, jeg forbinder med sommer: hyldeblomster, sommerregn, saltvand, nyslået græs, sved og grill.

IMG_3512

Og lod mit dagdrømmeri udvikle sig, så det ikke kun var dagdrømmeri. Nærmere tog jeg de første mentale spadestik til min fremtid. Lagde drømme og planer sammen. Det er fantastisk frisættende at minde mig om, at jeg kan realisere mine drømme.

IMG_3513

Ikke alle mine drømme. Jeg kan desværre ikke ene kvinde lave fred i verden. Men mange bække små gælder også her.

Til gengæld kan jeg realisere de drømme, jeg har for mit eget liv. Drømme, der handler om nære relationer, natur og store køkkenhaver. Drømme kan ændre sig, javist. Men det er nu engang ret så rart at have nogen.

God weekend til dig.

IMG_3515

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Marina
    9. juni 2015 at 9:25

    Dejligt indlæg <3 Håber dine drømme går i opfyldelse…

    Kh. Marina, http://www.candmor.dk

  • Skriv en kommentar