Ud af specialehulen

I onsdags afleverede jeg speciale. Det var noget så dejligt. Jeg skal lige op at forsvare det, før jeg kan kalde mig kandidat, men lige nu holder jeg fri fra store akademiske tanker og ikke mindst min computer. Sidstnævnte er også grunden til, at der har været lidt stille herinde den sidste uge, for efter jeg afleverede, havde jeg brug for alt andet end at glo ind i en computerskærm.

Jeg har set gode venner, danset til den lyse morgen, har fået sol på næsen og har arbejdet en del, men den slags arbejde, der ikke kræver, at man sidder ned. Og det er noget så rart at gøre noget andet – særligt at få krammet savnede venner igen.

Specialeprocessen er forskellig for alle mennesker. Jeg har mødt mennesker, der har skrevet speciale på under en måned, og mennesker, der har udskudt det i flere år. Mennesker, der elsker at skrive speciale, og mennesker, der ikke kan fordrage det. Jeg selv er lidt ind i mellem. Det har været en sinuskurve med gode og dårlige dage, og jeg tør godt sige, at jeg er stolt af, at jeg har gjort det. For det kræver sin m/k at stykke akademiske argumenter sammen til mellem 60 og 80 sider, der giver mening.

Jeg overvejer at skrive et indlæg med gode råd til specialeskrivningen, som jeg selv har fået eller kunne have brugt. Er det noget, du vil læse?

God søndag og Grundlovsdag til dig! Jeg vender snarligst tilbage med en masse spændende indlæg om bæredygtighed, opskrifter og en lille anmeldelse. Men først vil jeg smutte ud i det skønne vejr med gode venner.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Små ting #19 | Bærmonster
  13. juni 2016 at 8:01

  […] så afleverede jeg speciale 1. juni, hvilket godt nok ikke skete i maj, men alligevel var en ret stor, lille ting. […]

 • Besvar
  Camilla
  7. juni 2016 at 20:52

  Jeg afleverede også selv mit speciale mandag i sidste uge, og det har virkelig været den største lettelse! Efter sådan et par hårde måneder er det virkeligt tiltrængt at komme væk fra al elektronik og bare slappe af (: Held og lykke med din eksamen når den tid kommer!
  Jeg har forresten en giveaway kørende i øjeblikket, hvor du kan vinde et gavekort på 500kr til Stylepit, hvis det har interesse (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Besvar
   Marianne Luna
   7. juni 2016 at 23:16

   Stort tillykke 🙂

  Skriv en kommentar