Sommeropskrifter og lidt nyt

IMG_3509Inden NorthSide og sidste eksamen dette semester går løs for mit vedkommende, vil jeg lige stikke hovedet herind. Jeg storglæder mig til at få mere tid til at give Bærmonster et ordentlig los kærlighed og til at lave opskrifter i massevis.

Inden da vil jeg bare sige, at sommer-kategorien stadig er der – i opdateret udgave. Så får du lyst til koldskål, is eller andre sommerrarheder i weekenden (eller senere), er den et kig værd.

Bloggen har også fået et par nye kategorier i toppen, så det forhåbentlig er mere overskueligt. Derfor kan du under Diverse finde en lille DIY-kategori, mere om grønne fingre og plantekærlighed, noget om krop og skønhed, min Små ting-samling, store og små Tanker om ting og Bærmonsters køkken. Sidstnævnte får opdatering en masse i løbet af sommeren, men der er gode ting at hente i de andre kategorier.

God solskinsweekend til dig!
/Bærmonster

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar