Små ting #31

‘Små ting’ springer let og elegant juli over, for en stor del af min juli stod på ferie, og det kræver postkort i stedet. Som snart kommer. Jeg øver mig i ikke at have dårlig samvittighed, selvom det går alt for sløvt med at blogge for tiden.

Og ikke flere halve forklaringer, i stedet små ting for august. Der var fyldt med kærlighed, både på bloggen og allermest i den virkelige verden.

Smaa ting aarhus central foodmarket baermonster
*I starten af august mødtes jeg med en veninde på Aarhus Central Food Market. Og pludselig stod den på spontan hverdagsfejring, for sørme om hun ikke var blevet forlovet! <3 Weekenden efter var jeg til bryllup. Kærlighedsfester er nu engang noget af det bedste i verden, så jeg glæder mig til, at jeg kan få lov til at være med til at fejre flere næste år. 🙂

Smaa ting Chiagroed med blommekompot baermonster
*Jeg lavede choko-chiagrød (på slump, men med chiafrø, kokosmælk, rå kakaopulver, lidt vanillepulver og lidt vand) med blommekompot (også på slump, men bare blommer kogt med vanillestænger og kardemomme, intet sukker. Jeg skal vist blive bedre til at skrive de gode opskrifter ned igen?) til morgenmad. Noget så lækkert. Der blev til to mennesker til to dage, og det var ren morgenmadslykke.

Smaa ting copenhagen yoga festival baermonster
*Jeg var på Copenhagen Yoga Festival, hvor jeg dyrkede yoga, hørte foredrag, snakkede med søde veninder og nye mennesker og spiste is fra Nicecream – både fredag og lørdag, haha. Så lækker vegansk is. Jeg håber, de snart kommer til Aarhus. Hørte I det, Nicecream Copenhagen? 😉

Smaa ting hoestfest baermonster
*Nogle gange deltager jeg i lidt tilfældige konkurrencer, og nogle gange vinder jeg. Jeg var så heldig at vinde to billetter til L’estragons mad til Høstfest på Godsbanen. Vi sad ved langborde pyntet med spiselige blomster og kål (som man måtte tage med hjem bagefter – win!) og sad ved siden af de sødeste mennesker. Heldigvis kunne det lade sig gøre med vegetarmad også. 🙂

Smaa ting kartoffelsuppe baermonster
*Suppesæsonen er officielt begyndt igen. Her kartoffel-porre-suppe med ristede kikærter og kålchips på toppen. Sprøde ting på en blød suppe topper oplevelsen, både i fysisk, æstetisk og smagsmæssig forstand.

Smaa ting lone landmand 2 baermonster
*Jeg var på høstmarked på Lone Landmands gård tæt på Odder med min mor og kæreste. De havde åbnet laden for spændende stadeholdere og med mulighed for at købe frokost, kaffe og kage, og samtidig åbnet gården for nysgerrige sjæle – så generøst! Jeg drømmer lidt om drivhuset her. Og særligt indholdet.

Smaa ting vandmelonsalat baermonster
*Jeg lavede vandmelonsalat med feta og ristede græskarkerner. Man må udnytte vandmelonerne, mens de er der. I øvrigt et lidt ‘sjovt’ måltid med falafler fra Nutana, vandmelonsalat (der jo ærlig talt ikke mætter så længe igen, da det mest er vand og frugtsukker) og vand med lidt vandmelonsaft. Men godt smagte det. 🙂

Hvad gør dig hverdagslykkelig?

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar