Små ting #30

Smaa ting juni altanhygge baermonster

Små ting kigger denne gang tilbage på de små ting og hverdagslykkeligheder, jeg oplevede i juni. Med dansk sommervejr og solskin i hjertet. I juni var jeg blandt andet på arbejde, på Aros Triennial-udstillingen, på Moesgaard for at se Røde Orm, på kanotur på Silkeborgsøerne og på Fur. Jeg mudderbadede på NorthSide, spiste skøn mad og hyggede med skønne venner.

Smaa ting juni Fur natur baermonster
*Jeg var på Fur i pinsen med min skønne familie. Jeg morgenbadede i Limfjorden hver morgen, og ellers gik vi ture, hyggede, læste bøger og spiste dejlig mad.

Smaa ting juni torden baermonster
*Juni var også dansk sommervejr med solskin, regn og torden i et miskmask. Selvom jeg er mest til solskin og stille vind, så er jeg dybt fascineret af lyn og torden. Af uvejr. Af naturkræfterne, der viser, at vi mennesker er små, som sætter os på plads i verden.

Smaa ting juni historien om det hele baermonster
*Jeg læste en ret så magisk bog om videnskab og magi. Varme anbefalinger herfra. Jeg lånte den på biblioteket, men fordi det bliver en bog, jeg kommer til at vende tilbage til igen og igen, har jeg lige købt den. Den noget røde håndflade på billedet er bare fordi, min håndeksem teede sig lidt i juni. Den har det heldigvis godt lige p.t.

Smaa ting juni brunch gaya baermonster
*Jeg badede i mudder på NorthSide med skønne venner. Lørdag startede vi ud med skøn brunch på Cafe Gaya – en fødselsdagsgave fra to af mine bedste højskolevenner. Altså, hvor jeg elsker oplevelses-gaver (ja, brunch er også en oplevelse i min verden 🙂 ).

Smaa ting juni aros2 baermonster
*Man kan vist nærmest ikke bo i Aarhus uden at komme forbi Aros’ nyeste udstilling ved Tangkrogen, selvom jeg – indrømmet – faktisk synes, der var mere gang i de tidligere “Sculpture by the Sea”-udstillinger. Men altid dejligt med en gåtur.

Smaa ting juni roede orm baermonster
*Mine søde forældre havde inviteret os ud at se Røde Orm. Flot opsat, og wauw, for en solnedgang!

Smaa ting juni juni transformation game baermonster
*Jeg spillede Transformation Game med to skønne, kloge yogakvinder. Det er et virkelig spændende spil, der mere præcist er et værktøj til selvudvikling end et egentligt spil.

Smaa ting juni kanotur silkeborg
*Og angående fødselsdagsgaver, så havde meget skøn veninde inviteret mig på kanotur på Silkeborgsøerne. Så dejlig en dag. <3

Smaa ting juni sandaler kavat baermonster
*Johanne fra Bedremode har haft en vis indflydelse på mit syn på tøj, og tak for det. Mit arbejde mod et mere bæredygtigt liv startede på madfronten, men har spredt sig meget længere ud, og i dag er jeg meget bevidst om, hvor og hvad jeg shopper. Disse sandaler i eco-læder købte jeg i juni. De er fra det svenske firma Kavat og noget så skønne. Og ja, Johanne har dem også.

Hvad gør dig hverdagslykkelig?

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar