Små ting #29

Smaa ting maj chokolade smoothie baermonster

Glædelig mandag, anden pinsedag og sommer! I dag er det tid til endnu en gang små ting – billeder med hverdagslykke – denne gang fra maj måned.

Og så har jeg tænkt over noget. Jeg ærgrer mig selv gul og blå over, at jeg får blogget så lidt for tiden, men gad vide, om det egentlig kun er mig selv, der opdager det? Jeg mener, hvis man følger en del blogs på fx Bloglovin’, er det nemt at overse, hvis en enkelt blogger ikke har så meget gang i biksen i en periode – eller hvordan?

Ligegyldigt hvad, så har jeg store planer om at komme ordentligt op i gear her på domænet igen, allersenest til august. Lige nu er der et job og andre ting – heldigvis af den gode slags – der tager mit fokus. Det kommer igen, altså det med at blogge en del oftere end hver 14. dag. For jeg har masser af idéer til indlæg, de skal bare lige skrives og billeder skal tages. Sidstnævnte har jeg åbenbart ikke gjort så meget i maj, men det er også fordi, jeg gemmer billederne fra en skøn Berlin-tur til et indlæg for sig selv.

Og så tilbage til det, det handler om i dag: Maj. Fine maj med de klorofylgrønneste blade, der popper i øjnene. Maj er virkelig magisk med alt det, der pibler frem, godt vejr eller ej.

Lidt af det, jeg lavede i maj, kan du se herunder.

Smaa ting maj yoga baermonster

*Skønneste Tine fra From yoga with love havde spurgt, om jeg ikke ville undervise i yin yoga til arrangementet Yoga for Peace, som hun står bag. Eventet var donationsbaseret, og alle pengene gik til Red Barnets arbejde med syriske flygtningebørn. Det er på tidspunkter som her, jeg synes, yoga giver ekstra mening. Når vi gør noget sammen, der også giver mening andre steder i verden.

Smaa ting maj svampe baermonster

*Ok, ikke lige det flotteste billede, men se, hvilke østershatte, der er kommet op af bøtten med kaffegrums! Jeg fik den i fødselsdagsgave af min ene bror og svigerinde, og det er altså et ret genialt bæredygtigt koncept: Med kaffegrums og lige svampemycelin kan du sætte svampe i gang med at gro i dit eget køkken.

Smaa ting maj vafler baermonster

*Jeg lavede vafler til morgenmad efter samme opskrift som bananpandekagerne. Her i en fabelagtigt kombination med lidt kokosmælk, appelsin, bipollen, hampefrø og gojibær. Du kan sagtens nøjes med kokosmælk og appelsin, hvis du ikke har det andet.

Smaa ting maj sustain yearly baermonster

*Mit skønne blognetværk, Sustain Daily, lancerede det smukke og brugbare årsmagasin Sustain Yearly, som jeg blev spurgt, om jeg ville bidrage til. Selvfølgelig ville jeg det. Jeg har skrevet en artikel om bæredygtighed på det indre plan og om, hvorfor det også er vigtigt for at leve et bæredygtigt liv. Du kan stadig købe magasinet lige her.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Johanne
  6. juni 2017 at 19:15

  Jeg tænker heller ikke over at du ikke dukker op i mit feed, men ligesom Hope, tænker man over det når det så kommer. Hvilket jo bare gør en endnu mere glad for at kigge forbi 😉

 • Besvar
  Hope
  6. juni 2017 at 5:45

  Fra en Blogger som dig, der ikke har Blogger hver dag, lægger jeg ikke mærke til det, før der kommer et indlæg, så tænker jeg gud det var os et stykke tid siden.
  Så sejt med østershatte i køkkenet😄

  • Besvar
   Marianne Luna
   6. juni 2017 at 21:03

   Jeg tror faktisk, det er samme måde, jeg reagerer på, Johanne og Hope. 🙂 Mange tak for jeres kommentarer 🙂

  Skriv en kommentar