Små ting #25

Smaa ting kombucha baermonster

Er jeg den eneste, der ser decideret frem til frostvejret den næste uge? Jeg bilder mig selv ind, at frostvejr betyder mere solskin og kraftigere farver, end den tåge, der har domineret Aarhus i snart en uge.

Januar måneds små ting består af både store og små ting. Af hverdagsfinheder, god mad og en særlig god nyhed – mere om den nederst. 🙂


*Først lidt nytår, der egentlig hører til december, i hvert fald maddelen. 🙂 Jeg fejrede den i småt og hyggeligt selskab med to gode højskolevenner og tapas en masse. Virkelig lækkert, lidt atypisk og vegetarvenligt. Og fuld af gode rester til dagene efter.


*Vi fik også dessert nytårsaften: En lækker, tung chokoladebrownie og en vaniljeis fra Hansens Is. Kagen er hjemmelavet, og det plejer isen også at være, men nogle gange må man godt være bare en lille smule doven. I øvrigt en skøn kombination med de syrlige ananaskirsebær og granatæbler til den ellers fede, tunge dessert.


*Jeg flashede “coffee yoga”-skills på Godsbanen under pausen i den yin yogalæreruddannelse, jeg tog i januar. Ja, mere yoga. 🙂 Måske det kræver et indlæg for sig selv?


*Jeg startede på kursus i digital markedsføring ved Bigum & Co, og mødte en morgen op til en brændende himmel i Skanderborg. Så flot!


*Jeg prøvede at leve relativt sukkerfrit i januar, hvilket endte ud i en del “sundere” søde sager, så ingen ord om kalorier. Her den skønne brownie lavet med søde kartofler.


*Januar stod også på spise ude en masse. Først på Cafe Fika med gode højskolevenner før vi hørte en drønflot nytårskoncert i Musikhuset. Mine forældre havde to billetter i overskud, så jeg fik lov at invitere både plus 1 og 2. Virkelig pænt af dem.

*En formiddag med arbejde, daddelkugle og helsekaffe (kornkaffe med sojamælk) på Café Gaya.


*Og tog på Café Gaya igen samme aften for at spise burgere og drikke en enkelt øl med en sød veninde. Ja, det nærmer sig et afhængighedsforhold til den café, men altså – maden er god, økologisk og vegetarisk, og stedet er knaldhyggeligt.


*Dagen efter spiste jeg vegetarisk tapas på Ricks på Frederiks Alle med en anden sød veninde. Maden var god, men betjeningen var ærlig talt ret stresset.


*Og dagen efter igen – tre dages spisning ude, tog jeg på Møf. Der fejrede vi min ene bror, der er den både yngste og første af os tre i søskendeflokken til at blive færdiguddannet og få fuldtidsjob. Sej type. 🙂 Møf var i øvrigt klar på at lave vegetarmad, der var lækker, men også meget fed.


*Og så må jeg hellere stoppe min madbilledspam og komme med nyheden: Min lillebror er nemlig ikke den eneste, der har fået arbejde. Den 15. februar starter jeg helt officielt, men jeg har allerede fået smukke blomster af min kommende arbejdsplads her i Aarhus. Opgaverne lyder super spændende, kollegerne super søde og der er både Pukka- og Yogi-te derhenne. Så kan det ikke blive meget bedre.

Og bare rolig: Jeg bliver ved med at skrive her på Bærmonster, for det kan jeg ikke lade være med. 🙂

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Ida V.R.
  13. februar 2017 at 14:04

  Kan du mad-mæssigt anbefale Ricks? Og hvordan var det til prisen synes du?

  • Besvar
   Marianne Luna
   13. februar 2017 at 17:24

   Hej Ida
   Jeg synes, stedet er hyggeligt, og maden er god, men ikke fantastisk. Desværre gjorde den meget travle betjening (alle tre tjenere kom forbi os og spurgte om det samme, og de virkede til, at de gerne ville have os ud hurtigst muligt), at vi hurtigt tog videre.

 • Besvar
  katrine
  10. februar 2017 at 18:03

  tillykke med jobbet, det lyder spændende. God weekend. vh katrine

  • Besvar
   Marianne Luna
   10. februar 2017 at 19:02

   Mange tak. 🙂
   Rigtig god weekend til dig også!

  Skriv en kommentar