Små ting #23

September har stået på både små og store skønne ting. Hele to bryllupper, det ene med en barnedåb, familiedage og -weekender, aftaler med søde venner, yoga og forberedelser til Indien.

Og ikke mindst det varmeste vejr, jeg kan huske for den første efterårsmåned. Selvom det har været dejligt med så meget solskin, kan jeg godt blive noget nervøs for den globale opvarmning.

Billedet øverst er fra et bryllup i Vestjylland ved søde mennesker, hvor vi var omkring 250 til receptionen. Det var virkelig imponerende, hvilke forberedelser og lege, de havde gjort klar, ligesom en sej en, jeg kender, havde bagt bryllupskage til alle gæsterne. Respekt!

smoothie-greenie-postyoga

*I september startede jeg i samarbejde med Ungdomskirken gratis yoga op i kirken hver mandag morgen. Det er et fantastisk rum at undervise i, og da holdet først var sparket i gang, kom der heldigvis også mange søde mennesker. Fordi det ligger lige tidligt nok til, at jeg synes det er rart med morgenmad inden, er denne store greenie blevet min to-go-mandagsmorgenmad. Opskriften er cirka denne, dog med 100 g spinat og 100 g broccoli samt lidt ærteproteinpulver, så den mætter helt til frokost.

familiedag-frokost

*Mine brødre og jeg havde givet mine forældre en familiedag i julegave, hvad åbenbart tog lang tid at finde tid til – selvom vi egentlig ses ganske tit. Vi var på Moesgaard Museum, spiste frokost udenfor (indtil regnen kom) og spiste god aftensmad og spillede brætspil ved min ene bror og svigerinde om aftenen. Så hyggeligt. Jeg havde lavet frokost, og der skulle jo helst ikke mangle noget – heller ikke til dem, der gerne ville have lidt kød.

nicecream

*Jeg var i København og spiste Nicecream med søde Mia.

burger-odense

*Jeg var også et smut i Odense og spiste burger med en skøn studiekammerat, inden jeg tog til møde om FDFs nye internationale projekt – så spændende!

den-roede-cykel-baermonster

*Og var en tur forbi den bedste fysioterapeut/osteropat, fordi jeg bøvler lidt med et par ledbånd. Han holder til lige ved siden af Aarhus’ nok mest kendte røde cykel.

fingerfilodendron

*Jeg konstaterede, at min fingerfilodendron er både rigtig flot og efterhånden meget stor til en etværelses lejlighed. Det kræver vist en omplantning og noget med at give noget af planten væk.

aeblechips*Jeg lavede æblechips af skønne Discovery-æbler fra min mormor og morfars have.yoga
*Og var til Jivamukti-yoga-event med skønne Tine fra From yoga with love.

vejle-familieweekend

*Mere familieweekend, denne gang ved Vejle med hele min mors side af familien. En årlig tradition, der er ret så hyggelig.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Liv
    4. oktober 2016 at 13:57

    Det lyder til at have været en fantastisk hyggelig september, jeg håber at oktober bliver lige så skøn 🙂
    (P.S. du er ikke den eneste der er lidt bekymret over varmen)

  • Skriv en kommentar