Små ting #22

August har for mit vedkommende været fuld af rare ting. Jeg har blandt andet været på overraskende mange cafébesøg i Aarhus og København, holdt en lille fest for gode folk, været til yogafestival i København og spist en masse kål og squash – og chokolade. 😉

Cafe Frida

*Jeg var på Cafe Frida, som jeg har skrevet om her, med en god veninde. Deres brunch er både lækker, mættende og til at betale – 100 kr. for seks forskellige ting, og der er masser af vegetariske muligheder. 🙂

Cafe Gaya

*Jeg var også endnu en tur på altid gode Cafe Gaya – her både med god fyldt salattallerken og en øl. Og en god veninde på den anden side af bordet, ikke mindst.

Fest med marmeladeglas

*Jeg holdt en lille fest for gode folk, der var så rar, at det eneste billede, jeg fik taget, var ovenstående. Jeg havde gemt marmeladeglas (og peanutbutterglas) i en uendelighed, og kunne endelig udnytte det til det tiltænkte: Drinksglas med navneskilte. Udover det var vildt hyggeligt, viste det sig også at være ret smart, for i stedet for drinksslatter i hele huset, drak gæsterne deres drink færdig, før de fyldte op med en ny. Drinksene var blandt andet kombucha med forskellige smage, med mulighed for at hælde rom, gin eller vodka i, hvilket godt kan anbefales.

Cafe N

*Jeg tog i København for at være på yogafestival, og inden da nåede jeg både at hjælpe skønne Johanne på hendes praktikplads, tage billeder af smukke roser (se allerøverste billede) og ikke mindst spise aftensmad på altid gode Cafe N med en anden skøn Johanne.

Nicecream med chai

*København betød også endelig en tur forbi Nicecream på Elmegade torsdag – og en tur forbi Nicecream på Enghave Plads søndag, fordi det var så fjollet godt. Jeg fik en issandwich med chai-smag, der koster 45 kroner, hvilket er ret meget for en jyde. Men altså – de er virkelig gode.

Grappa brunch

*August stod også på fejring af kær venindes specialeforsvar. Hun inviterede på Grappa, der laver morgenmadspizza (!) og andet godt. Og heldigvis gad de godt at lave noget af det vegetarisk, så jeg fik morgenmadspizza uden skinke og ditto æg uden bacon – og flere grøntsager til. 🙂

Efter klipning Marianne Luna

*Sidst, men ikke mindst, blev mit hår nok 30 centimeter kortere, hvilket lettede en del. Det var blevet så langt, at det mest var i vejen, og grundet varme planer for efteråret (mere om det snart), ved jeg, at jeg bliver glad for kortere hår.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar