Små ting #20

Juni måned har stået i specialeslutspurtens navn. 1. juni afleverede jeg speciale, slutningen af juni forberedte jeg specialeforsvar og 30. juni var jeg oppe at forsvare mit speciale. Det gik godt, heldigvis, faktisk bedre end forventet, så jeg er glad, lettet og ærlig talt også lidt træt.

Resten af juni har gået med arbejde, at se søde venner, være på NorthSide, spise is, ordne alle de småting, jeg ikke ordnede i april og maj og se Game of Thrones færdig. Det er uden tvivl min yndlingsserie, og jeg kan ikke helt vente til næste år. Måske burde jeg gå i gang med at læse bøgerne i ventetiden? 🙂

Og så til små – og store – ting i min juni:

IMG_6598 (1)

*Jeg spiste vegetarburger med min kære mor på Cafe Ganefryd. Den er god, men kan godt tåle lidt mere krydderi.

IMG_6614

*Jeg købte mig fattig i yogabøger, som jeg glæder mig til at dykke ned i. Tæerne havde jeg dog i forvejen. 😉

Hyldeblomst

*Jeg plukkede hyldeblomster og lavede omtrent 7 liter hyldeblomstsaft til min fryser, til kombucha og til venner og familie.

IMG_6633

*Jeg var på istur i Århus med søde Katrine fra Annesdatter. Mere om det snart på Sustain Daily. 🙂

IMG_6708

*Jeg var på NorthSide og græd lidt af glæde til Sigur Rós – et band, jeg har fulgt i over 13 år.

IMG_6687

*Og spiste mig gennem en del af festivalens vegetariske og økologiske udvalg. Jeg er vild med, at NorthSide opper sig endnu mere på økologi, og at der er vegetariske muligheder overalt. Tak for det!

IMG_6757

*Jeg spiste brunch på Café Fika med en kær veninde. Den var virkelig lækker, men ærgrede mig dog lidt over, at jeg fik lakse-halløj, selvom jeg havde bedt om vegetarisk brunch uden fisk – bedre held til Fika næste gang. 🙂

IMG_6779

*Og jeg forsvarede speciale! Det var heldigvis en rigtig god oplevelse – se selv, hvor glad jeg var bagefter (og rød i hovedet 😉 ) Efter specialeforsvaret var jeg ude at spise med min familie på MellemRum – mere om det snarest, for de har nemlig en hel vegetarisk menu. I øvrigt er blusen på billedet fra People Tree, der kun bruger økologisk bomuld.

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Tilbageblik på 2016 og drømme for 2017 | Bærmonster
  2. januar 2017 at 16:05

  […] 2016 blev jeg kandidat, efter at have studeret på tre uddannelser og dermed færdiggjort to af dem. 8 år i stræk i […]

 • Besvar
  Linn
  8. juli 2016 at 14:33

  Tillykke med aflevering og forsvar! Kan godt forestille mig, det er skønt at være færdig! 🙂 Det ligner for øvrigt, at det været en god måned – bliver helt sulten af de lækre madbilleder.

  • Besvar
   Marianne Luna
   16. juli 2016 at 11:17

   Tusind tak! 🙂 Og det har det også 🙂

 • Besvar
  Den lille Bogblog
  4. juli 2016 at 16:30

  Hov – at aflevere speciale hører da ikke ind under små ting – det er da en megastor ting! Stort tillykke med det 😀

  • Besvar
   Marianne Luna
   4. juli 2016 at 18:49

   Tusind tak. 🙂 Og ja, det er egentlig en af de større ting, men jeg har også skrevet lidt om det før. 🙂

  Skriv en kommentar