Små ting #19

Maj stod på specialeslutspurt, så en stor del af måneden brugte jeg med hovedet fyrre centimeter foran min computer. Jeg spiste muligvis en del mere chokolade end normalt, cyklede mindre en normalt, men dyrkede til gengæld yoga stort set hver dag, fordi min krop og mit hoved i den grad havde brug for det.

På grund af specialeskrivningen har jeg haft lidt svært ved at sidde stille foran min computer i juni, hvorfor bloggen har stået lidt mere stille, end planen var. For jeg har massevis af idéer til indlæg, jeg glæder mig til at skrive! Jeg skal bare lige have en lille stund, hvor det ikke handler om at producere i rå mængder, men bare være. Det tror jeg er vigtigt. Væredygtighed er også bæredygtighed.

IMG_6443

*Jeg fik årets første is på yndlings Dolce Vita på Trøjborg, der laver Århus’ bedste is efter min mening. Desværre er den ikke økologisk, men jeg tænker at spørge om det hver eneste gang, jeg besøger dem fra nu af – måske det hjælper med en kærlig opfordring. 😉

IMG_6465

*Jeg lavede granola og spiste smoothies i tusind farver med granola på. Opskriften på granola lander i øvrigt snart på bloggen.

IMG_6494

*Jeg spiste morgenmad på altanen. Hurra for at have sådan en basse, der både giver plads til krydderurter, vasketøj, der dufter af solskin og ikke mindst, at man kan sidde og nyde solen.

IMG_6500

*Jeg delte min snapkonto (lunabaermonster) og et foto af mit specialekontor. Bøger i læssevis, lidt rod og snacks skal man aldrig gå ned på! Og søde beskeder på min tavle.

IMG_6501

*Jeg vaskede hår i rasul flere gange. Jeg er kommet ned på at vaske hår hver femte dag nu. Det der rasul er jeg dog ikke helt blevet venner med endnu.

IMG_6519

*Og spiste yndlingsmorgenmaden flere gange. God morgenmad er for mig den bedste måde at starte dagen på og forkæle mig selv, og det her er en weekendklassiker for mig, hvad du nok har set, hvis du følger mig på Instagram.

IMG_6577

*Jeg krammede træer med hjerteveninde i Riis Skov. Og spiste is igen. Tre gode ting på en fredag aften i maj: Godt selskab, natur og is.

Og så afleverede jeg speciale 1. juni, hvilket godt nok ikke skete i maj, men alligevel var en ret stor, lille ting. 🙂

Hvad har du lavet i maj?

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar