Små ting #17

Marts er en magisk måned for mig. Selvom jeg var syg en stor del af tiden, kan jeg ikke være andet end glad, når dagene bliver længere, når fuglene fløjter dagen lang og når alting spirer. At jeg samtidig har fødselsdag, gør det ikke værre. Jeg er tydeligvis ikke blevet for gammel til at fejre den slags. 😉

Billedet øverst er fra Dyrehaven i Århus, som jeg var forbi en solrig søndag med min søde familie.

Brunch Cafe Dyrehaven

*Jeg var en tur i København, hvor fik set søde veninder og var til lanceringsfest for Sustain Daily. Her brunch med lækker avokadomad fra Café Dyrehaven.

IMG_6169

*Sustain Daily holdt lanceringsfest i Dome of Visions en solrig lørdag i marts. Der var kagebord, som bloggerne have bidraget til (jeg lavede spreads) og ikke mindst en masse søde mennesker.

IMG_6149

*Et billede mere fra lanceringsfesten. Der var simpelthen det skønneste lys (og ret varmt) i Dome of Visions den dag.

IMG_6204

*Jeg spiste doven singlemiddag, aka ovnbagte søde kartofler med tahin-dressing. Det bliver ikke sidste gang.

IMG_6198

*Og jeg spiste dahl. En klassiker i mit køkken. Med koriander! Jeg har lige plantet koriander, så glæder mig til at se dem spire og ikke mindst spise den for mig elskede og for andre forhadte krydderurt.

IMG_6250

*Jeg fik lokket min søde far til at bore nogle huller (han er vældig god til det, og jeg er endnu ikke den sejeste type med et slagbor) og flytte nogle lamper, så nu har jeg efter egen overbevisning verdens hyggeligste læse-sove-yoga-hjørne med masser af rejseminder: Marokkopude fra Marrakesh, pudebetræk fra Dubai og Myanmar, lerkande fra Etiopien osv. Yoga-plakaten er fra Yogaprints, en dansk kunstner, der laver de fineste, kropspositive yogaplakater. Jeg fik den i julegave af mine forældre, og bliver inspireret af den på daglig basis.

IMG_6264

*Jeg spiste hjemmebagt rugbrød med tahin og linsedunser og ikke mindst hjemmespirede linser på toppen. Og kålsalat. Igen en favorit.

IMG_6257

*Og soyayoghurt med granola efter Vanløseblues’ opskrift. Den er god! Og blodappelsin 🙂

IMG_6195

*Og spiste flere smoothiebowls til morgenmad. Denne med jordbær og havtorn.

IMG_6051

*Jeg lavede squashgetti, som jeg puttede tomatsovs og gærflager på. Gærflager er et hit!

IMG_6309 (1)

*Jeg lavede vandkefir i fine farver.

IMG_6316

*Og bryggede og drak kombucha. Så snart jeg har fundet ud af, hvordan jeg får bobler i en dejlig drik, får du en opskrift. Ellers kan du finde en her (og på kontinuerlig bryg, som jeg er begyndt på, lige her).

IMG_6268

*Jeg var i løgskoven aka Riis Skov og plukkede ramsløg.

IMG_6209

*Og jeg tømte (næsten) fryseren for havtorn.

Og alt muligt andet rart. 🙂 Hvad gjorde dig glad i marts?

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Sustainable Sunday Døm ikke dig selv for hårdt | Bærmonster
  21. august 2016 at 10:01

  […] her indlæg har været på vej længe. Faktisk har det rumsteret helt siden Sustain Dailys lanceringsfest i marts, hvilket må siges at være rimelig lang […]

 • Besvar
  Sustainable Sunday: Boligindretning m. genbrug | Bærmonster
  16. august 2016 at 10:33

  […] Der findes lige så mange idéer om boligindretning, som der findes mennesker, og jeg er klar over, at ikke alle vil billige mine hjemmemalede lamper og møbler. Selv er jeg dog noget så glad for netop det, for det er med til at gøre min lille hybel personlig og hyggelig. Mit yndlingshjørne er i øvrigt stadig det, som du kan se på det øverste billede, som jeg også har skrevet lidt om her. […]

 • Skriv en kommentar