Små ting #16

Siden sidste små ting har jeg lavet en masse – det er vist ret naturligt, når det er næsten fire måneder siden sidste udgave. Planen er, at små ting fra fremtiden skal være et lille kig tilbage på min forgangne måned, og ikke på de forgange fire. 🙂

Instagram ligger små ting dog ikke stille, da Instagram for mig nærmest er en hel samling af små, fine hverdagsøjeblikke – og en masse morgenmad. Sådan er det, når man elsker dagens første måltid.

De sidste knap fire måneder har jeg blandt andet spist og lavet:

IMG_5671

*Hængt vindruer over julebordet. Juleaften havde min skønne moster besluttet, at der skulle vindruer over bordet. Jeg kan ikke helt huske, om det var romerne, eller hvordan, men sjovt var det, og så var det jo en smart pynte-snack.

IMG_5732

* Været en tur forbi Økolageret, der er flyttet til Tilst, og sælger økologiske grøntsager, dadler og lignede uden alt for meget indpakning. Skønt sted, men ærgerligt, at de ligger så langt væk.

IMG_5826

*Lavet gulerodskagesmoothie inspireret af Vanløse Blues. En snild måde at snige en masse gulerødder ind fra morgenstunden.

IMG_5809

*Og spist grøntsagsaftensmad.

IMG_5813

*Været en tur på veganske Mikuna i Århus med en veninde.

IMG_5822

*Og spist brunch på Juliette med min mor. Vi har en lang tradition for juleshopping en gang om året, men midt i hverdagstravlheden nåede vi det aldrig. Mor-brunch er i øvrigt et ret så godt koncept. 🙂

IMG_5844

*Været en tur i Rønde og Kalø Slotsruin med gode højskolevenner.

IMG_5871

*Spist kålsalat. <3

IMG_5889

*Lavet den gode brownie på søde kartofler igen. Og nydt den.

IMG_5901

*Spist bananpandekager. Mange gange.

IMG_5937

*Også i en mørkere version, nemlig med carob-pulver, der er en kakao-erstatning. Jeg er egentlig mere fan af kakao, men det er ikke helt tosset, og det skal jo spises, når man har købt det. 🙂

IMG_5912

*Været en tur i København. Faktisk et par gange. Når der er tid til kaffe-hygge, er det ekstra rart.

IMG_5964

*Spist på yndlings Café Gaya flere gange om aftenen og en enkelt gang til brunch med hjerteveninde.

IMG_5949

*Lavet smoothiebowls / bananis med spinat og spirulina en del gange. Jeg er tosset med den knaldgrønne farve!

IMG_5920

*Brygget og drukket kombucha for første – men ikke sidste – gang.

IMG_5990

*Og læst Morten Papes “Planen”. Jeg kan kun sige én ting: Læs den! Den er vanvittig godt skrevet, og en vigtig del af vores historie.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Greatest hits fra marts – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
    1. april 2016 at 7:25

    […] frem, og Julie tippede om en nem spinatpasta. Marianne gik i gang med at brygge kombucha, og Mia skrev en trin-for-trin-guide til brune ris kogt med […]

  • Skriv en kommentar