Små ting #15

IMG_4960 (2)

Der er gået en pæn slat tid siden sidste “små ting”. Jeg har haft besøg fra Danmark, været på ferie i Thailand og Vietnam og arbejdet en masse.

IMG_5287

Jeg nyder at bruge weekenderne på at lege turist i Yangon. Både for at kigge på søer, templer eller gamle bygninger. Her er et lille hjørne af en del af Minister’s Office, der ikke er renoveret. Forfald kan altså virkelig være pænt, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at man af de gamle, smukke bygninger i Yangon forfalder lidt rigeligt.

IMG_4947

Jeg har spist morgenmad på The Strand Hotel en enkelt morgen – i godt selskab med Helene, der var en af de to rejseledere på den danske rejse i oktober. Pandekager er en evig vinder i min bog! Og pomelosalaten må jeg lave igen. Det er bare pomelo, lidt appelsinjuice og frisk mynte.

IMG_5271

Jeg har fundet et nyt yndlingssted, der serverer vegetariske burgere. For ja, jeg har vist efterhånden fået min andel ris hernede.

IMG_5274

De har også is – virkelig lækker, blød mint-is, der er min yndlings. Stedet hedder Sharky’s og har to filialer, den ene på Pansodan, som jeg har frekventeret.

IMG_5290

I fredags gik jeg en tur hen til Kandawgyi Lake efter arbejde. På billedet er Karaweik, en båd-slot-bygning, der har dyr buffet og burmesisk dans.

IMG_5313

I søndags var jeg til yoga hos Yangon Yoga House.

IMG_5317

Udbuddet af yoga her i Yangon er mildest talt småt, så jeg udnytter det, jeg kan nå, og ellers står den på egenpraksis. Jeg har ikke været så god til at lave hele timer selv, til gengæld starter jeg hver eneste morgen her med 5-10 minutters yoga, hvilket er noget så rar en start på dagen.

IMG_5346 (1)

Senere i søndags tog jeg på turisttur nord for Inya Lake. Op til Thiri Mingalar Kaba Aye Pagoda og Mahar Par Sa Na Cave, der ligger lige ved siden af.

IMG_5338 (1)

Bagefter slog jeg et smut forbi Aung San Suu Kyis hus. Ikke, at man rigtig kunne se noget bag de store mure.

IMG_5336

En gulerodsjuice og brevskrivning. Håndskrevne breve er altså ret så hyggeligt.

IMG_5339

Og macarons – også fra det nye yndlingssted Sharky’s. Når man har lidt hjemve, som jeg havde i weekenden, så er franske fristelser noget af det bedste. Danmark var lidt rigeligt langt væk, da jeg hørte om terrorangrebene. Jeg er stadig bange. Men jeg er også fuld af håb.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Små Ting #16 | Bærmonster
    10. marts 2016 at 8:04

    […] har jeg lavet en masse – det er vist ret naturligt, når det er næsten fire måneder siden sidste udgave. Planen er, at små ting fra fremtiden skal være et lille kig tilbage på min forgangne måned, og […]

  • Skriv en kommentar