Små ting #14

IMG_4707

Jeg har haft den rareste weekend. En af de der slags, hvor man glemmer at tage billeder, fordi det bare er hyggeligt. I fredags var jeg til fest på French Institute og i går var jeg til yoga, spiste indisk mad og drak kaffe med en af de to søde frivillige på projektet. Jeg havde givet hende en tur til Yangon Yoga House og efterfølgende kaffe i fødselsdagsgave, hvilket blev taget godt imod. Og ret smart med gaver, der inkluderer en selv, jo. 😉

I stedet for de manglende billeder fra en lækker lørdag tillader jeg mig at starte ud med en mangosmoothie. En himmelsk en af slagsen, i øvrigt. Jeg er blevet ret så forfalden til den slags hernede.

IMG_4651

Rimelig pæn himmel i Yangon forleden. Regnsæsonen er ved at være slut, hvilket både betyder flere pæne solnedgange, færre oversvømmelser (!) og at man nok overlever, hvis man har glemt sin paraply. Små og store problemer.

IMG_4688

Grøntsager en masse i Yangon. Der er gadeboder med frugt og grønt overalt. Og gadeboder med alt muligt andet overalt.

IMG_4718

Okay, en pæn himmel mere. Bare fordi.

IMG_4747

Her til formiddag tog jeg en tur rundt med Yangon Circle Line. Toget er oldgammelt og vist noget, briterne lavede, så tempoet er til, at man fint kan tage billeder undervejs.

IMG_4732

På tre timer i toget nåede jeg hele vejen rundt om Yangon, fik svedt en masse, kigget på masser af grønt og smilet til en masse myanmesere.

IMG_4737

Yangon Circle Line er noget af det billigste søndagsunderholdning længe. Tre timer i tog koster den nette sum af 6 kroner. Godt nok er sæderne lidt hårde, men der er andre fordele: Man kan købe snacks undervejs, om man har glemt nogen, og udluftningen er helt automatisk, da der ikke er ruder i vinduerne. Sorry, DSB, men I får altså skarp konkurrence fra en uventet kant.

IMG_4751

Bagefter fandt jeg et kaffested, der laver drip-coffee (aka filterkaffe på den oldschool / fancy måde). Efter alt for meget nescafé var kaffelykken gjort.

Jeg håber, du også har stornydt din weekend. 🙂

Relateret indhold

1 kommentar

 • Besvar
  Marina
  7. oktober 2015 at 13:52

  Det har jeg, men du har været savnet 🙂 Vi tager revanche til jul!

  Kram fra Marina

  http://www.candmor.dk

 • Skriv en kommentar