Små ting #13

Jeg har holdt ferie. Så meget, at jeg ikke har blogget i to uger nu, hvilket føles som uendelig lang tid. Selvom sommervejret i Danmark vist efterhånden er en gammel joke, så håber jeg, at du også har nydt – og nyder – sommeren og haft tid til at tage ting i det tempo, de har brug for.

Det kan i øvrigt anbefales, det der ferie. Sådan rigtig ferie. Hvor man tager alting i sit eget tempo, drikker kaffe i uendeligheder og ikke har to-do-lister. Faktisk har jeg holdt så meget ferie, at jeg er ved at være rimelig klar på at begynde med arbejde og alt det spændende, jeg skal det næste stykke tid. Mere om det snart. 🙂

Jeg har været på Roskilde og i Riga – sidstnævnte skriver jeg snart noget mere om. Til at starte med, får du et lille indlæg om de små ting, der har gjort mig ekstra glad på det sidste. Dem har der heldigvis været en masse af.

IMG_3789

Mellem Roskilde Festival og Riga tog jeg på tour de familie, hvor jeg både nåede forbi min farmor, grandkusine og to lækre børn samt min mormor og morfar, der er på billedet her. Det er virkelig en gave at have en sød og stor familie, og jeg føler mig voldsomt privilegeret.

IMG_3793

Jeg lavede vandkefir med hyldeblomst i, hvilket smagte noget så skønt.

IMG_3809

Og brunch til mine brødre, svigerinde og min lillebrors libanesiske ven. De havde været så søde at vande mine planter, mens jeg var væk, så de fortjente en masse gode sager. Der var nybagte boller, bananpandekager, jordbærsmoothie (jordbær, banan, citronsaft og hjemmelavet mandelmælk), rawtella, mandelsmør, peanutbutter, smør, daddelkugler, kaffe, te, gulerødder, humus og marmelade en masse. Libaneseren roste min humus, hvilket må være den bedste mad-ros, jeg længe har fået. 😉

IMG_4068

Efter Riga var jeg forbi Ingerslev Marked, fordi jeg ikke havde fået nok af markeder efter flere besøg på Centraltirgus (det største marked i Riga). Og fordi den søde honning-mand og ditto krydderurte-mand var der.

IMG_4126

Og en tur forbi Aros i regnvejr og fremragende selskab.

IMG_4134

Jeg nåede også at spise mig til en blå tunge, da jeg var forbi mit yndlingssted i Danmark for at plukke blåbær (og lidt hindbær). Bærmonster-lykke ud over det hele <3

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar