Små ting #12

IMG_3622

Små ting har haft en helt ufortjent pause her på bloggen. Jeg synes det er så hyggeligt at kigge månedens billeder igennem og huske på de små, fine ting, der er sket. I denne måned er der også sket gode ting, som jeg allerede har skrevet lidt om.

Jeg kiggede på regnbuer, da solen forleden tittede frem efter det vildeste regnskyl og hagl (!) i juni. Du danske sommer, du er altså lidt sær.

IMG_3108

I søndags var jeg til bryllup. Jeg elsker bryllupper, og kunne godt ønske mig, at jeg skulle til mange flere. Det er jo en kærlighedsfest uden lige! Brudeparret ønskede sig intet verdsligt gods eller taler, men bad i stedet om, at man tog enten salat eller kage med. Som sagt, så gjort. Kagebordet var overdådigt, og festen ligeså (der kom flere kager til, efter jeg havde taget billede).

IMG_3110

Sammen med mine søskende og svigerinde havde jeg lavet fudge, bounty og cheesecake, som vi tog med til brylluppet.

IMG_3597 (1)

Weekenden inden bryllup – og mellem to eksamener – stod på NorthSide som frivillig journalist noget af tiden og ellers i selskab med skønne veninder, lækker musik og farligt god mad. Jeg købte blandt andet ovenstående hotdog, der havde den bedste tofupølse, jeg har smagt indtil videre. Godt krydret og grillet, så den ikke var for blød i blød, som jeg synes, tofupølser har en tendens til.

IMG_3557

Jeg fik også årets første – men ikke sidste – danske jordbær på NorthSide. Med andre ord et bærmonster i sit es (dog lettere sløret, men sådan kan det gå).

IMG_3651

Jeg er åbenbart ikke blevet træt af bananis med spinat endnu. Spiser det i hvert fald ofte, og pynter det hver gang med en hel helsekostbutik. Det kan man i øvrigt sagtens lade være med, hvis man ikke har samme sære passion med at afprøve alskens mystiske helsegejl, som jeg har.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar