Små ting #11

Der er forårshurra i stor stil her på matriklen. For første gange i dette år spiste jeg aftensmad på min altan i torsdags, ovenikøbet med rigelige mængder sol på næsen. Selvom jeg måske beklager mig  over at have rigeligt om ørerne, så gør solskin et eller andet mærkværdigt ved en. På den absolut gode måde.

Ovenstående billede viser noget af en planteekspedition. Jeg havde som altid plantet lige rigeligt med chilier (jeg lærer det vist aldrig), så jeg fragtede nogle små planter fra Århus til Odense, først på cykel, så i tog og så på cykel igen, da det turkisgrønne lyn er min Odense-cykel. Muligvis lidt skørt, men også ret så hyggeligt.IMG_3062_2

Udover chilier går det også rimelig godt på min altan. Jeg har fået verdens mindste egetræ, som jeg planlægger at plante i min fremtidige have (man må gerne drømme) og grønkålen fra sidste år lever i bedste velgående.

IMG_2988webI marts var jeg en smuttur til København for at lave et interview til en universitetsopgave og så disse fine pomponer. Og spiste aftensmad og sov hos en sød veninde, der har forladt Århus til fordel for et godt job i Kbh.

IMG_2962webÆnderne her var på min rute på vej til et også ret så godt job, hvor jeg får lov at lege med ord og kommunikation ved siden af mit studie.

IMG_3008webJeg er blevet kæmpefan af spinat-banan-is, der består af 200 g frossen banan (frosset i skiver og tøet op i et kvarters tid), en stor håndfuld spinat og eventuelt lidt ingefær, citronsaft og -skal og lidt plantemælk. Og rigeligt med topping. En super lækker og nærende morgenmad.

IMG_3056_2

Jeg har lige haft fødselsdag, så påsken har stået på kagebagning og søde gæster i stor stil. Blandt andet kyskager med tørret jordbær.

IMG_3081

Til slut et lille forsøg med selvudløser på mobilen. Det er ikke det nemmeste i verden at skifte mellem selvudløser og at bevæge sig op i en hovedstand – til gengæld er det sjovt!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar