Små ting #10

IMG_2870
Glædeligt forår og glædelig solskinsdag! Kan man tillade sig at bede om mere end solskin, fuglefløjt og gåtur uden vanter? Jeg er fan – storfan.

Lige for tiden roder jeg rundt omme bag bloggen, så den forhåbentlig snart er klar til en version uden wordpress i navnet. Det er sjovt, men også med en stejl læringskurve, haha. Ellers går min tid med studie, nyt og spændende arbejde, yoga, venner og en masse andre rare ting. Og forårslykke i hele ansigtet. Kan man nævne det for mange gange? Årstidernes skiften er altså en finurlig og samtidig ret fantastisk størrelse.

IMG_2856_2

For at blive lidt ved plantelegen, har jeg for ikke så lang tid siden lavet en plantehænger efter denne nemme DIY. Snart er det min altankasse, der står for skud; den trænger til en kærlig overhaling.

IMG_2803red

Da det stadig var koldt, fik jeg endelig strikket et styks tørklæde og et styks pandebånd færdigt (sidstnævnte efter min seje strikkekusines opskrift, som du kan finde lige her).

IMG_2831

Hvis du følger mig på Instagram, har du måske allerede opdaget, at jeg er blevet fan af vandkefir. Vand-hvad-for-noget? Jeg lover, at der snart kommer en gennemgang på bloggen, for det er virkelig spændende og samtidig slet ikke så svært.

IMG_2879

Forleden havde Rema farligt billige økologiske citroner, så jeg kom til at købe lidt rigeligt. Svaret var saltsyltede citroner efter Klidmosters opskrift (sådan nogenlunde). Nu skal der bare gå en måned.

IMG_2861

Kan man nogensinde få for meget bananis? Ovenstående er lavet af to frosne bananer og en spiseske kakaopulver.

IMG_2875red

Jeg har fået fremkaldt nogle af mine iPhone-billeder, der nu hænger på min væg og hygger.

Hvad gør dig hverdagslykkelig?

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Marina / cand.mor
    9. marts 2015 at 18:32

    Glæder mig til den der kefir-gennemgang. Det lyder sært men samtidig også ret så fascinerende 🙂

    Og tak for sidst for øvrigt. Hvor var det skønt at være sammen med nogle af mine allerbedste yndlingspiger!

  • Skriv en kommentar