Små ting #9

IMG_2499_2web
Af uransagelige årsager er det to en halv måned siden, jeg sidst har haft et små ting-indlæg. Måske er årsagerne ikke så uransagelige endda, for de kan forklares med et ord: Eksamen. Yes, livet som kandidatstuderende tager sin tid. Heldigvis er det spændende. Og heldigvis har jeg lidt tiltrængt ferie, inden vi begynder igen til februar.

Denne omgang små ting er derfor en blandet landhandel fra de sidste par måneder. For selvom jeg begravede mig i eksamen, skete der også en masse fine, rare ting.

* Ovenfor er et styks fjollet nyklippet-hår-og-har-lige-fået-14-dages-ferie-type.

IMG_2361web
* Min seje strikkekusine gav mig den fineste julegave med yndlingsdyret (jeg elsker elefanter!) og en masse vand. I merinould. Kan man andet end at være noget så glad?

IMG_2515web
* Jeg er klart mest sommermenneske, men når man cykler en tur en frostfin formiddag, så er vinter altså okay.

IMG_2485web

* I sidste uge levede jeg næsten af bananis med frisk spinat (200 g frossen banan, en stor håndfuld spinat, lidt citronsaft og citronskal fra en øko citron og blend), for det er noget så rart. Og fint på den grønne måde.

IMG_2391web

* Når jeg ikke spiste bananis, gik der smoothie i den i mine fine, nye whiskyglas, som jeg fik i julegave.

IMG_2422web

* God kaffe med den nye Hario-ven, som jeg også fik i julegave – sammen med en Aeropress. Hurra for kaffelegetøj.

IMG_2425web

* Den sidste måneds tid har jeg spist nærmest absurde mængder kålsalat. Grønkål, rødkål, spidskål, hvidkål. You name it. Ja, jeg kan godt lide kål, især når det har fået en god gang massage med en lækker sennepsvinaigrette. Kålsalaterne viser Bærmonster i eksamens-prep-mode. Jeg havde en tredages skriftlig eksamen, så jeg sørgede for at have gode ting som kålsalater på køl og hjemmelavede supper i fryseren, så hele kosten ikke endte i chokolade (det kan jo ske).

IMG_2429web

* Efter endnu et fantastisk nytår i sommerhus med de bedste højskolevenner, man kan ønske sig, fik jeg lidt kransekage med hjem. Vi havde femårs-jubilæum i sommerhuset, og jeg håber sådan, det varer ved. Hurra for gode venner. Kransekagen stod jeg for, som jeg plejer, og du kan få en opskrift lige her, hvis du er i kransekagehumør her i januar (det må man nemlig gerne).

Små ting-indlæggene viser nogle af de ting, der gør mig hverdagslykkelig. Billederne er et lille udsnit fra mit kamera – hovedsageligt fra min instagram-profil.

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Christina
    10. februar 2015 at 9:10

    Glæden ved nyklippet hår skal ikke undervurederes! Man føler sig jo så meget lækrere når spidserne bare er sunde og flotte 😛

  • Skriv en kommentar