Små ting #8

IMG_2073web*Man skal starte med de vigtigste ting først, har jeg lært. Derfor en lille reminder: Hvis du vil bage honningkager inden jul, så kan du stadig nå at sætte dejen over. Den består af 500 g honning og 500 g hvedemel, der æltes grundigt og placeres i glas med låg. De skal stå i en måned i et køligt rum (mine står i et køkkenskab, der grænser op til ydermuren), inden der skal gøres mere ved dem.

IMG_2042web*Havtorn, som min mor havde været så sød at plukke til mig. Virkelig fint og betænksomt.

IMG_2068web

*Croissant fra Briancon – og en masse andet godt, blandt andet ananassmoothie. Jeg er bange for, at jeg har fået et misbrug af deres croissanter. De er seriøst gode.

IMG_2082web*Der er morgenfruer og tallerkensmækker i min altankasse. Selvom det er noget så fint, virker det lidt forkert her i november.

IMG_2055_2web*Yndlingsfrokosten. Avokado på hjemmebagt rugbrød. Bliver cirka aldrig træt af det.

IMG_2096_2web*Daddelkugler i fine farver. Det grønne er matcha-te, det røde er tørret jordbær, det gule er bipollen og de brune er rullet i lakrids.

Små ting-indlæggene er nogle af de ting, der gør mig hverdagslykkelig. Billederne er ofte et lille udsnit fra min instagram.

Hvad gør dig hverdagslykkelig?

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Hjerter af honning | Bærmonster
  12. marts 2015 at 12:36

  […] men for penge kan du ikke købe mit”. Da jeg endelig fik kastet mig ud i at gøre noget ved den fordej, som havde stået i over en måned, skulle den da lige nynnes. Alt imens min foodprocessor brændte […]

 • Besvar
  PeacefulAngel
  9. november 2014 at 9:37

  Hjemmelavet trøfler,
  en god bog,
  en lang tur i skoven
  og at min far får det bedre 🙂

  • Besvar
   lunabaermonster
   10. november 2014 at 18:27

   Det sidste håber jeg på for dig!
   Hjemmelavede trøfler, bøger og skovture er også noget så rart. 🙂

  Skriv en kommentar