Små ting #5

Jeg er ved at blive en halvskør plante-dame. I dag har jeg lige måttet smide en koriander ud, fordi den var fuld af bladlus, og jeg ærgrer mig stadig lidt. Heldigvis kan jeg nyde synet af nogle efterhånden meget grønne altankasser og ditto store chiliplanter. Prøv lige at se, hvor meget de er vokset! Jeg ved godt, det er små ting, men jeg er altså dybt fascineret af den natur. Nogle gange behøver hverdagslykke ikke kræve mere end lidt grønt.

IMG_0885web

Ligesom mælkebøtter i håret er den bedste (i hvert fald sjoveste) måde at fjerne mælkebøtter fra haven på. De kan nu også spises, men det er en anden sag. Haven, som mælkebøtterne stammer fra, er en kær venindes, og det var noget så hyggeligt at sidde i solskinnet en weekendaften, snakke og flette blomsterkranse.

IMG_0969webFrokost. Jamen, det er altså bare en dejlig ting. Især kombinationen af hjemmebagt rugbrød, tomater og avokado. Og gulerod og bladselleri on the side. Kald mig mærkelig, men jeg kan virkelig godt lide bladselleri.IMG_0977web

Og lidt mere mad, nemlig det, man i den grad kan kalde hurtig aftensmad. To styks rugpandekager fra fryseren, frisk spinat og ærtehumus. Lækkert og sundt.

Billederne i mine “små ting”-indlæg stammer fra min instagram-profil. Her prøver jeg at samle små billeder fra hverdagen – sjovt nok en del madbilleder (man er vel madblogger) og andre fine ting, der gør mig glad.

Om lidt skal jeg over til gode venner, spise hjemmelavet flæskestegssandwich og se lidt Eurovision. Jeg glæder mig.

Lørdagslykke herfra.
/Luna Bærmonster

Relateret indhold

4 kommentarer

 • Besvar
  Annette
  11. maj 2014 at 20:55

  Jeg synes rigtig godt om din blog, som jeg fandt for nylig. Min hverdagslykke i dag var foruden “miraklerne” i drivhuset en 10 km lang løbetur mellem regnbygerne og vinbjergsnegle i parring i min have 🙂

 • Besvar
  PeacefulAngels Garden
  10. maj 2014 at 20:57

  Maden ser godt nok lækker ud og dine chilier vokser godt nok flot 😀 Hilsen en ny følger 😀

 • Skriv en kommentar