Små ting #4

IMG_0602Kaffe på Kähler, da jeg havde afleveret opgave.

IMG_0599Cykel-selfie (jeg cyklede meeeget langsomt) med forårsnydning for alle pengene.

IMG_0604Kæmpe-indkøb i yndlings-helsekosten Ren Kost, der ligger på Jægergaardsgade i Århus.

IMG_0633Rester fra dagen før. Rugpandekager med spinat-feta-fyld og kålsalat.

IMG_0640Yogabogs-nydning en stille søndag aften efter en hel weekend med gæster.

IMG_0646Fine blomster.

IMG_0665wHverdagstapas på en onsdag. Perfekt omelet, spidskålssalat, parmesan, oliven og et glas rødvin.

IMG_0685wLørdagsbrunch. Hurtig og hamrende dejlig, især på grund af selskabet.

Jeg har ikke været så flittig på bloggen, som jeg har drømt om. Jeg øver mig stadig i at lade være med at undskylde, når jeg har for travlt, for det skal være sjovt at blogge. Men jeg ønsker mig mere tid til det, for det er nemlig sjovt at blogge.

De sidste par uger har stået på opgaveaflevering, ny opgave (som nok bliver den sidste i et stykke tid, hurra), fødselsdagsfejring, arbejde – både som det der journalist og som yogalærer (jeg havde min første time i dag, og det var vildt og fedt og hårdt) – og forårsnydning. Og parenteser, åbenbart. Min fødselsdag kommer der lidt mere om snartligst, for der var jeg så heldig at få dejlig, dejlig mad flere gange.

Jeg er blevet ret glad for instagram, hvor billederne på bloggen kommer fra, for det er en sjovt måde at huske på de små, fine ting i hverdagen på. Hvad gør dig glad til hverdag?

Forårshurra fra Bærmonster

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar