Roskilde 2014

IMG_1261webEt lettere forsinket hej efter den mest fantastiske Roskilde Festival i mands minde. Jeg dansede af lykke flere dage efter jeg var kommet hjem, selvom jeg vist ikke helt er udsovet endnu. Det var SÅ fantastisk. En uge med de bedste højskolevenner i campingsvognsområdet (yes, vi er blevet gamle, og yes, det er lækkert og hyggeligt, og yes, der er træk-og-slip), der stod på morgendans, formiddagsyoga, mere dans, gode snakke, knus, masser af fantastisk musik og well, et par øl eller fire.

Som den opmærksomme læser har regnet ud, snød jeg altså lidt i sidste uge og prepostede et par indlæg, mens jeg selv nød solen på festivalpladsen. For hurra, hvor var det skønt. Der var en enkelt byge mandag aften, men ellers stod den nærmest bare på sol hele tiden.

Altså, jeg spiste også noget. Men fordi vi boede i campingvogn sparede vi lidt penge ved at lave lidt mad hjemmefra, som blev varmet op, hvilket er absolut anbefalelsesværdigt, når man har venner, der er gode i et køkken.

Men jeg var da blandt andet forbi Meyers, hvor jeg fik en vegetar-flæskestegssandwich (eller well, bare en sandwich med butterbean-humus) og æblemost med ingefær. Det var lækkert, som meget andet af det gode mad, der er på festivalpladsen. Her er langt fra tarvelig junkfood, heldigvis.

IMG_1280webMen mest af alt stod sidste uge på glæde, dans, musik og øl. Det kan i den grad anbefales.

Hvis du er nysgerrig på lidt flere musikbilleder (jeg glemte helt at tage madbilleder midt i ja – al min væren), så kan du kigge på min instagram-profil lige her.

Nyd varmen!

Knus Luna Bærmonster, der stadig har boblende latter under sin hud

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar