Postkort fra Thailand: Bangkok

IMG_4983 (1)

Jeg var på ferie i sidste uge, og det var noget så rart. Praktikken er stadig lige så spændende som jeg før har skrevet, men den er også hektisk. Så en uges pause var dejligt.

Fordi det bedre kunne betale sig med flybilletterne at tage to separate fly end et direkte til Hanoi, tog jeg en omvej forbi Bangkok fra mandag til meget tidligt onsdag morgen. Måske også fordi, det kunne være sjovt at opleve Bangkok for en stund.

IMG_5023

Bangkok er noget af en omvæltning fra upolerede Yangon. Her er trafik i store mængder, men den er koordineret på en helt anden måde, her er Sky Train, her er kæmpe shoppingsmalls og en masse turister.

IMG_5026

Udover at jeg faktisk brugte lidt tid på at prøve at finde noget luftigt tøj, der kunne erstatte det, jeg havde slidt op, så kørte jeg med tuktuk, spiste en masse sticky rice med mango, drak iskaffe, fandt en pool og nød at gå rundt på må og få.

IMG_5029

Jeg boede på det hyggeligste sted lige uden for de største højhuse i Bangkok. Godt nok var sengene hårde som sten, men jeg ville komme tilbage til Shanti Lodge til hver en tid, bare fordi det var så fint indrettet, fordi man kunne få grød med kokosmælk til morgenmad (ja, jeg var lidt lykkelig der) og fordi de havde et helt vegetarisk menukort!

IMG_4990

På alle gadehjørnerne kunne man købe udskåret frugt og juice i forskellige mængder. Jeg købte en friskpresset granatæblejuice, der var virkelig dejlig. Ret vanedannende, egentlig. Det samme var al frugten på gadehjørnerne. I modsætning til Yangon, hvor gadekøkkenerne kan have en tvivlsom hygiejne, virkede Bangkok overordentlig pæn og ren. Måske næsten for poleret til min smag, selvom det var sjovt at opleve – og ikke var det mindst dejligt at opleve, at man uden at blive bange for maveproblemer kunne gå amok i gadekøkkenerne.

IMG_5012

Efter Bangkok tog jeg til Hanoi i Vietnam for at besøge en veninde fra studiet og videre herfra til Halong Bay og senere til en Mai Chau med min veninde, der er en smuk landsby i en dal. Mere om det snart. 🙂

 

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar