Piña colada-is

IMG_3068Inden jeg gik ind i eksamensperioden, foodpreppede jeg for alle pengene: Rugbrød, tomatsovs, daddelkugler og ananasis. Dog ikke den samme ananasis, som tidligere har været på bloggen, men i en ny og kokossmækker udgave.

Jeg har testet og tør godt anbefale den! Ispindene er fulde af frugtsødme og kokosmælks-mæthed på den rare måde.

Tricket er at bruge godt modne frugter, for de søder så meget, at man ikke behøver tilsætte raffineret sukker.

Du kan sagtens lave dobbelt portion og nyde resten i en smoothie eller to. Det gjorde jeg, og det var ingen dårlig idé.

IMG_3068 (1)

Til 10-12 ispinde afhængig af størrelse på formene skal du bruge:

  • En stor eller to små modne bananer
  • 1/2 moden ananas
  • 1/2 dåse kokosmælk (ryst den evt. før brug, så du ikke kun får vandet med)
  • Evt. lidt frisk ingefær

Blend hele molevitten, hæld i ispindeforme og stil dem i fryseren. Nyd dem, når de er frosset til ispinde efter en halv til en hel dags tid.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar