Pasta med squash og aubergine

Jeg ville nogle gange ønske, at jeg hver dag havde timer til at gå i køkkenet og pusle om min mad. Men faktum er – ligesom for de fleste andre mennesker – at der sker en del andre ting i mit liv også. Det er nu også dejligt – meget, faktisk. Derfor skal min hverdagsmad både være lækker, sund og nem. Jeg forsøger i hvert fald.

Ovenstående ret er fra netop en af de dage, hvor jeg lavede tusind andre ting, og samtidig gerne ville have noget comfort food med grøntsager. Det er hurtigt og lækkert, og hvis man bruger fuldkornspasta og ikke alt for meget parmesan er det også ganske sundt.

Til 2 personer:

  • 250 g frisk pasta (1 pakke)
  • 1 aubergine
  • 1 squash
  • Olivenolie til stegning
  • 2 fed hvidløg
  • Urtesalt – ikke for meget, da parmesanosten er salt i sig selv
  • Peber
  • Lidt chiliflager
  • Parmesanost

Skær aubergine og squash i tynde skiver og steg dem på panden – alternativt i ovnen (så skal de vendes et par gange undervejs). Tilsæt presset hvidløg, salt, peber og chiliflager.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

Bland grøntsager og pasta, og riv parmesanost over.

Den kan i øvrigt fint gemmes til dagen efter, hvis man for eksempel kun er en, og måske har lidt travlt næste dag også.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar