På vej mod Indien

I morges stod jeg op kvart i fire. I nat, hedder det vist. For nu går turen til Indien, og jeg både storglæder mig og er lidt spændt. P.t. sidder jeg i Kastrup og venter på et fly, der fører mig sydpå.

Kryds fingre for, at de godtager mit visum (det kan være upraktisk med min faglige baggrund, når man bare skal være turist), og at det hele forløber sikkert. 🙂

Og pas på hinanden, Danmark! Jeg skrev det også sidste år, da jeg var på vej mod Myanmar, men det virker desværre stadig alt for relevant: Husk medmenneskeligheden. <3

Måske når jeg at skrive lidt på bloggen undervejs, men ellers har jeg planlagt cirka et indlæg om ugen, så følg endelig bloggen på Bloglovin’. Jeg tør ikke love, hvor meget jeg får mulighed for at linke til indlæggene på Facebook, for det kan man ikke gøre før de er udgivet.

Jeg tjekker ind på bloggen fra tid til anden, men bær over med mig, hvis svartider på kommentarer og mail er lang indtil 21. november, hvor jeg igen har begge fødder plantet i Kastrup Lufthavn.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar