Opskrifter til efteråret

Æbler bærmonster

Selvom Indian Summer holdt længe i år, og september har givet mig mere sommerfølelse end juli, er det ikke til at komme udenom længere: Det er efterår.

Selvom jeg er klart mere sommer- end vintermenneske, kan efteråret noget særligt. Septembers himmel er så blå, oktobers blade er så røde og kobberfarvede og november, ok. November er lidt lang, hvis jeg skal være helt ærlig.

Lang november eller ej, så kan råvarerne om efteråret også noget særligt: Orange græskar, de sprødeste æbler, nødder, brombær, hyldebær, svampe, gode rodfrugter og andet godt. Særligt september er en fantastisk mad-måned og mulighed for at boltre sig i lækre, danske råvarer.

aeblechips

Derfor har jeg samlet alle mine efterårsopskrifter lige her, hvor du kan finde alt fra den lækreste græskarsuppe til æblechips og sprøde kålsalater. Og et par gode crumbler til når kagetrangen melder sig.

Har du talt med dit græskar i dag? 😉

marianne-luna-1785

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Marina / cand.mor
  28. september 2016 at 9:13

  Haha, du er sød, Marianne! 🙂 Nej, men jeg har talt med min kaffe, og den bad mig om at lade den være i fred. Jeg var ligeglad – ned skulle den!

  • Besvar
   Marianne Luna
   28. september 2016 at 12:06

   Lade kaffen være i fred? Den kaffe har da mistforstået noget. 😉

  Skriv en kommentar