Om pauser og ferie

Tangkrogen Baermonster

Det er fredag aften. Jeg har sat autosvar på min mail og snart pakket en masse sommerkjoler, for i morgen går turen til Italien. Mod pizza, gelato, middelalderbyer, boglæsning, solskin og afslapning. Jeg storglæder mig!

(Keep calm, eventuelle indbrudstyve: Der er vitterlig ingenting af værdi i min lejlighed. Og jeg har lejlighedspasser og blomstervander samt opmærksomme naboer 😉 )

Jeg har ferie fra arbejde de næste tre uger, og selvom jeg er mægtig glad for mit arbejde, så trænger jeg til den. Ferien. Sidste sommer var der ikke meget af den, for der stod sommeren på jobsøgning en masse. Selvom jobsøgning ikke er “rigtigt” arbejde, føles det sådan, for det fylder meget mentalt.

De næste tre uger holder bloggen også pause. Inspireret af de gode kvinder fra Sustain Daily, der lader Sustain Daily holde ferie hele juli har jeg også tænkt mig at give Bærmonster en pause uden dårlig samvittighed. Ikke fordi jeg lukker bloggen, tværtimod fordi, bloggen kommer tilbage på flere indlæg i august, end der har været de sidste par måneder. Men først en pause.

En pause med tid til alt andet end sociale medier. En pause med ro til ikke at skulle producere, en pause, hvor der er tid til at være. Vi gør ting hele tiden. Jeg tror, vi har brug for mere væren og mindre gøren. Vi skal nok nå at gøre også.

Så det vil jeg. Jeg vil sove til jeg vågner. Jeg vil glo ud i luften. Jeg vil læse bøger. Måske vil jeg skrive lidt i min nye notesbog. Og jeg vil snakke, gå ture, spise dejlig mad og nyde. Måske ligefrem nå at kede mig lidt?

Rigtig dejlig sommer til dig, kære læser. Vi ses igen 1. august. 🙂

Jeg holder nok ikke helt pause fra Instagram, så der kan du finde mig i mellemtiden. Men jeg svarer nok ikke på kommentarer på bloggen eller kigger meget på mail indtil slutningen af juli.

Har du ferieplaner?

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Marina
    10. juli 2017 at 10:26

    God ferie, søde du. Glæder mig til vi ses igen…

  • Skriv en kommentar