Om at dyrke yoga derhjemme og en konkurrence: Vind 6 måneders online yoga

yogastream online yoga baermonster konkurrence

Vind 6 måneders abonnement på online yoga ved Yogastream

Jeg har en tilståelse: Efter min yogalæreruddannelse i Indien har det taget mig lidt tid at komme i gang med en ordentlig yogapraksis igen. Måske fordi min krop faktisk var ret smadret efter 3,5-4 timers yoga om dagen. Men nu er jeg i gang igen og glad for det – men det er ikke 4 timer om dagen. 😉 Måske skal man nogle gange lidt væk fra ting for at huske, hvorfor man elsker det? Særligt vejrtrækningsøvelser, pranayama, har jeg fokus på for tiden, og jeg kan mærke, at det gør godt.

Jeg holder meget af at gå til dygtige yogalærerernes yogatimer, både for inspiration til min egen undervisning, men allermest for min egen skyld. Men jeg vil og er også ved at udvikle på min praksis hjemme i lejligheden. På den måde er det ret praktisk at have tre yogalæreruddannelser i bagagen, for det gør, at jeg kan tilpasse min egenpraksis helt efter, hvordan jeg har det og hvad jeg har brug for den dag.

Jeg ved dog også, at det ikke er alle, der har den luksus at kunne “undervise” sig selv. Derfor synes jeg, yogastreaming-tjenesterne, der dukker op, er ret smarte. Yogastream er et af de danske online yoga-sites. Undervisningen er på dansk, og de har både mange forskellige yogalærere, typer af yogahold, fokus og forskellig længe på deres online yoga-hold.

Yogastream har været så søde at udlodde et styks gratis abonnement på 6 måneders online yoga ved dem til en af jer søde læsere. Normalt koster det 99,- kr. om måneden, så hvis du er heldig at vinde, sparer du en god slat penge.

Vind!

Vil du vinde?

Så skriv i kommentarfeltet, hvorfor du dyrker yoga – eller gerne vil til det. Husk navn og e-mailadresse, så jeg kan skrive til dig, hvis du er så heldig at vinde. 🙂

Konkurrencen løber til og med tirsdag den 21. februar 2017 kl. 18.00, hvor jeg trækker en vinder. Måske bliver det dig?

P.S. Yogastream har 14 dages gratis prøvetid, så hvis du vil prøve, om online yoga er for dig, kan du hoppe ind på deres side allerede nu.

Vil du se mere fra Bærmonster? Så følg mig på Instagram. Vil du også have at vide med det samme, når der er nye indlæg på Bærmonster? Så følg bloggen på Bloglovin’ eller på Facebook.

Relateret indhold

20 kommentarer

 • Besvar
  Yin yoga - den indadvente yogaform | Bærmonster
  23. februar 2017 at 20:47

  […] Vinderen af 6 måneders gratis yogastreaming er Anne-Marie. Stort […]

 • Besvar
  Rune
  20. februar 2017 at 23:37

  Har dyrket yoga i Århus bla på dine timer i fitnessworld
  Har ikke fundet et sted at fortsætte i København så oplagt at komme i gang selv derhjemme

 • Besvar
  Ida
  20. februar 2017 at 22:56

  Jeg dyrker yoga fordi det giver mig en god fornemmelse i kroppen. Det giver sådan en dejlig følelse i kroppen + den bliver stærk og smidig.

 • Besvar
  Maria Schønau
  20. februar 2017 at 21:08

  Jeg er mor til tre dejlige piger, men det betyder også en hverdag med MEGET tryk på. Jeg her tidligere gået til yoga, men jeg har været nødt til at prioritere det fra, det var det ikke tid til! Nu gør jeg det derhjemme når jeg lige kan nå det. Og det giver mig ro og jeg får et pusterum til at finde ind til mig selv igen og finde ro i min krop- det gør mig til en bedre mor og et bedre menneske-jeg elsker det!

 • Besvar
  Michael
  20. februar 2017 at 19:54

  I sin tid for at genvinde min krop og dens bevægelighed efter jeg blev kørt ned.og nu fordi jeg ikke kan undvære det. Det får mig til at føle mig fri 🙂

 • Besvar
  Edel
  20. februar 2017 at 19:38

  Har svært ved at passe mine yogahold, da jeg ofte arbejder over. Det ville derfor være perfekt med en yogapraksis, som er uafhængig af tidspunkt…. krydser fingre for at jeg vinder <3

 • Besvar
  Kira
  20. februar 2017 at 16:46

  Når man har lidt for meget om ørerne, er det desværre ikke altid ens egen-praksis der har højeste prioritet. Derfor ville det være fantastisk at kunne afprøve en masse forskellige yoga-stilarter og undervisere hjemme i stuen. Jeg gad i hvert fald godt vinde 🙂

 • Besvar
  Bodil
  20. februar 2017 at 10:13

  Jeg dyrker yoga, fordi yogaøvelserne i modsætning til “almindelige” øvelser, fitness og lign. gør så meget for sindet. Man bliver glad af at dyrke yoga!

 • Besvar
  Christina
  18. februar 2017 at 5:32

  Hvor lyder det bare fantastisk. Jeg elsker yoga og det overskud det giver mig i min hverdag. Efter at jeg er flyttet til udlandet, er min praksis dog efterhånden ikke-eksisterende, da jeg har haft svært ved at finde et yogastudie, der er til at betale for. Jeg har brugt Yoga with Adriene på Youtube (synes at hun er fantastisk nærværende og nede på jorden) nogle gange, men jeg kan godt mærke, at det bare virker bedre for mig, når undervisningen foregår på dansk – det er som om, at jeg bedre kan koncentrere mig om at få samlet mine tanker, når jeg ikke behøver at koncentrere mig så meget om sproget. Hvor kunne det bare være skønt at vinde de seks måneders adgang. Namaste og god weekend.

 • Besvar
  Anne-Marie
  16. februar 2017 at 20:03

  Jeg dyrker yoga 1-2 gange om ugen via en dvd herhjemme, men kun den første del af dvd’en desværre da resten er for svært for mig. Jeg døjer med sygdom i nervesystemet efter en flåtinfektion for 6 år siden og bliver hurtigt udtrættet, når der sker nye og uvante ting. Derfor er det meget praktisk for mig at kunne lave yoga herhjemme, uden at skulle bruge ekstra energi på alt det der sker omkring mig. Jeg kan mærke det bedrer min balance og løsner op omkring min ryg, men nogle af mine store led er angrebet, så det giver nogle hindringer. Men det er helt sikkert noget, jeg vil arbejde videre med.

 • Besvar
  Julie Nørgaard
  16. februar 2017 at 12:06

  Jeg vil rigtig gerne begynde at dyrke yoga, fordi det er sådan en skøn måde at få rørt kroppen på. Jeg har ikke gjort det ret meget, fordi jeg ikke selv har den viden der skal til, så det er svært at sparke sig selv igang, og derudover har jeg et arbejde med uregelmæssige arbejdstider, så det er svært for mig at gå på et hold. Derfor vil det her være helt optimalt for mig! et ekstra plus er, at min mor også rigtig gerne vil dyrke yoga hjemme, men har samme grunde som mig til ikke at få gjort det noget oftere, og ved at vinde dette kan vi gøre det sammen 🙂

 • Besvar
  Mette N
  16. februar 2017 at 8:38

  Jeg bruger yoga til at styrke min svage ryg og som ego tid i en hverdag, hvor job og barn fylder det meste.

 • Besvar
  Marina
  15. februar 2017 at 20:17

  Jeg vil utrolig gerne begynde på yoga, og jeg tror, at det så vil være bedst at få en lærer koblet på. Irl eller vituelt 🙂 I min søns børnehave dyrker de en gang imellem yoga (de har endda et helt yogarum!), og alle børnene er meget begejstrede for det.

 • Besvar
  Hope
  15. februar 2017 at 3:50

  Min krop og sind har det så meget bedre af det? jeg har mindre ondt og kan koble helt af imens?

 • Besvar
  Stine
  15. februar 2017 at 1:29

  Begyndte for et år siden til yoga fordi min personlige træner i forvejen havde et hold efter almindelig træning. Nu er jeg så småt begyndt igen fordi min svigerinde er instruktør. Men det er svært at komme afsted, så yoga i hjemmet ville lige være sagen. ✌?

 • Besvar
  Liv
  14. februar 2017 at 22:16

  Jeg dyrker yoga af flere årsager. Dels øger det min mobilitet ift. andre former for træning, dels gør det mig glad og giver mig overskud, dels har det gode sundhedsmæssige effekter på min krop, og dels er det bare dejligt.

 • Besvar
  Linnea
  14. februar 2017 at 22:11

  Jeg dyrker ikke yoga, men den eneste grund til det er, at jeg har svært ved at sparke mig selv i gang. Jeg vil nemlig rigtig gerne, da jeg tænker, at det ville gøre SÅ meget godt for min stress og mine ledsmerter. Jeg krydser virkelig fingre for, at jeg vinder!

 • Besvar
  Sidse
  14. februar 2017 at 20:45

  Jeg dyrker Yoga fordi det er en dejlig form for træning hvor jeg kan være ikke min krop og holde pause i mit hoved! Og mit yndlings yogasted ligger 5 km fra mit hjem, så det ville være dejligt at lave komme igang med at lave yoga derhjemme…

 • Besvar
  Christina L
  14. februar 2017 at 20:27

  Yoga er den eneste fysiske aktivitet som jeg nogensinde har glædet mig til at skulle til. Man har det fantastisk både før, under og efter og dét er altså guld værd. Det er et frirum hvor man kan lade hverdag og studie ligge for en stund og kun være krop og sind – ren velvære.

 • Besvar
  Sisse Mølgaard Poulsen
  14. februar 2017 at 19:42

  Jeg vil gerne i gang igen efter en lang pause – roligt og i mit eget tempo. Efter at have fået diagnosen BDS og flere års kamp mod kropslige smerter og overbelastninger, trænger jeg alvorlig til at føle mig stærk i kroppen igen. Jeg håber, yoga er vejen. ❤️

 • Skriv en kommentar