Nyt design og lidt om tøj

Velkommen til Bærmonster – den gamle blog i nye klæder. 🙂

Da bloggen er blevet en del af Sustain Daily, er den samtidig kommet ind i en fælles designskabelon – vel at mærke en af slagsen, som jeg synes, er mægtig fin. Jeg er stadig ikke helt tilfreds med headeren, men det får lov at vente til jeg har afleveret speciale.

Jeg er mægtig nysgerrig på, hvad du tænker om designet? Jeg har ændret lidt i opsætningen, og lavet “klik mere” i stedet for hele blogindlæg på forsiden. Det er noget, jeg egentlig er lidt splittet omkring, men det er den eneste måde, hvor jeg kan få et ordentligt overblik over, hvilke blogindlæg der bliver læst mest. Hvis du savner noget, så skriv endelig en kommentar. 🙂

Der kommer også snart en topbar på bloggen med de andre seje bloggere fra Sustain Daily.

Fashion Revolution

Bor du i København, vil jeg i øvrigt slå et slag for Fashion Revolution, som blandt andet Christina og Johanne står bag. Spørgsmålet er “Who made my clothes?”. Nu har jeg aldrig været modeblogger, men de to dygtige kvinder har fået mine øjne endnu mere op for, hvor vigtigt bæredygtighed også er indenfor mode. Først og fremmest via mindre forbrug, men også ved at se på hele produktionskæden, fra bomulden til syersken og salgspersonalet. Læs for eksempel denne guide til, hvordan tøj kan være bæredygtigt.

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Greatest hits fra april – Sustain Daily – inspiration til en bæredygtig livsstil
  28. april 2016 at 10:17

  […] Sustain Daily var i år medarrangør på den verdensomspændende kampagne Fashion Revolution, og flere bloggere har hjulpet med at sætte fokus på arbejdsvilkår i tekstilbranchen. Christina, som især har haft travlt med kampagnen, har mødt en Indonesisk kvinde som syer sko til fast fashion brands, og været med til at sætte fokus på emnet hele ugen sammen med Johanne. Emma nævnte det i sine 3 små til weekenden, og Marianne Luna har udgivet lidt tanker om tøj. […]

 • Besvar
  Gitte Hersom
  15. april 2016 at 20:54

  Det nye bloglayout er mægtig fint 🙂

  • Besvar
   Marianne Luna
   16. april 2016 at 19:00

   Tusind tak, Gitte. 🙂

 • Besvar
  Marina / cand.mor
  14. april 2016 at 14:03

  Det ser da super fint ud! Jeg kan godt forstå din ambivalent mht. læs mere – deler den selv – men det er bare dejligt at kunne følge lidt med i, hvad der interesserer læserne.

  Endnu en gang tillykke med flytningen!

  • Besvar
   Marianne Luna
   15. april 2016 at 12:37

   Tusind tak! 🙂
   Og ja, lige præcis.

  Skriv en kommentar