Noget om noget

Jeg har læst mig til, at man helst skal skrive nye indlæg dagligt på sin blog. I hvert fald hver anden dag, hvis man skal være så heldig, at nogen følger med. Af uransagelige årsager er mit læsertal faktisk steget, selvom jeg er en ualmindelig uflittig blogger for tiden.

Jeg undres, men glædes samtidig over at have så søde læsere, at de gider kigge herind, selvom jeg ikke skriver så meget for tiden. Måske er det faktisk helt nye læsere (det kan jeg ikke helt greje at lure ud fra min statistik), og jeg håber, I tør blive her, selvom min blogning for tiden er lidt ustabil.

Jeg vil ikke rode mig ud i længere forklaringer og undskyldninger, men jeg har lidt rigeligt om ørerne for tiden. Så jeg lever godt af gode rester i min fryser. Og glæder mig til forhåbentlig snart at få lidt mere tid til at lave mad igen. Fryseren skal jo også fyldes op. Og madglæden holdes ved lige.

Og så glæder jeg mig til jul. Til hygge, kram, gåture, lange snakke, brætspil, kys, dejlige mennesker og småkagebagning. Der er ingen tvivl om, at jeg både skal lave vanillekranse og pebernødder igen i år. Jeg har allerede spurgt min skønne mormor, om jeg må låne hendes kødhakker med stjernehul på et tidspunkt til de bedste vanillekranse. Og der skal laves konfekt med espressotrøffel, romkugler med rom og måske noget helt nyt og uprøvet?

Hvad har du planer om at lave til jul?

Relateret indhold

5 kommentarer

 • Besvar
  Mitzie Mee
  21. november 2012 at 18:57

  Ingen jul uden pebernødder..og måske en gang svenske chokoladesnitter:)

  • Besvar
   lunabaermonster
   23. november 2012 at 17:52

   Chokoladesnitter – er det de der harlekinsternede chokoladesmåkager med sukkerdrys? For de er i hvert fald gode. 🙂

 • Besvar
  Marina
  20. november 2012 at 21:38

  Jeg synes, vi skal forsøge os med macaroons!

 • Skriv en kommentar