(No more) Mussels in Brussels – fraklip

Bruxelles har budt på endnu mere end thai-mad, muslinger og vafler. Mest af alt har det budt på en hulens masse EU-stof.

Vi har haft et rimelig stramt program, hvor vi har rendt til møder i kommissionen, med EU-parlamentarikere, den danske repræsentation i Bruxelles og mange andre ting. Det fører (heldigvis) til en masse rar, gratis kaffe og ikke mindst nogle sandwiches i meget forskellig kvalitet.

Da vi besøgte Europaparlamentet onsdag, hvor vi både nåede at have Dan Jørgensen, Ole Christensen og Morten Løkkegaard på besøg, fik vi blandt andet macarons til formiddagskaffen. Selvom det ikke var længe siden jeg havde spist morgenmad, så måtte jeg lige smage en. Eller en del, hvis jeg skal være ærlig. De slår ikke La Glaces macarons, men de var gode. Og så var der kaffe til og solskin udenfor. Mere behøver man vel ikke.

Til frokost fik vi nogle ret lækre sandwiches og lignende – blandt andet en af mine yndlings: lakseruller med flødeost. Man kunne også få sig et glas vin. Pludselig begynder jeg at forstå, hvorfor så mange journalister drikker for meget: hvis man får serveret vin til frokost hver dag, så kan man da næsten ikke andet end at sige ja.

På Le Pain, det skønne morgenmadssted, kan man også få fin og dejlig frugtsalat. Det er dog ikke min, fordi jeg åbenbart var mere forgabt i den noget mindre sunde croissant.

Til gengæld fik jeg en anden morgen på Le Pain en fantastisk økologisk yoghurt med frugt. Vi endte med at spise morgenmad derhenne fire dage i alt. Det er virkelig en hyggelig, lille perle i Bruxelles.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar