No-bullshit salat og syltede squash

“Jeg vil giftes med dig, hvis du lover, at jeg må spise dine syltede squash hver dag. De er så gode, at jeg kan spise dem med ske (eller nærmere gaffel),” skrev jeg på M’s væg efter at have taget hul på de syltede squash, jeg havde fået af hende.

Hun havde fået verdens største squash af sin far, som derfor blev omdannet til squashkage, syltede squash og jeg ved ikke hvad. Kagen var i øvrigt også fremragende.

Bloggen er lidt stille for tiden, fordi jeg har travlt med noget meget vigtigt. Det meget vigtige bliver forhåbentlig afsluttet i god ro og uorden den 2. november.

Frokosten i dag var en no-bullshit salat, der ganske simpelt bestod af: en halv pakke (vel 40 g) dansk rucolasalat, en avokado, 250 g cherrytomater, lidt økologiske Kalamata-oliven samt urtesalt (jeg er ikke en urtemoster for ingenting), rigeligt peber, avokadoolie og citron. Lækker, frisk og let frokost.

Relateret indhold

2 kommentarer

 • Besvar
  Panikdag og et café-review | Bærmonster
  19. februar 2016 at 13:30

  […] død. Men som jeg skrev for nogle indlæg siden, skulle den 2. november lige overståes – helst i god ro og uorden. Det gjorde den også, og lige nu er jeg glad. Meget glad. Men desværre også så travl, at jeg […]

 • Besvar
  Panikdag og et café-review | Bærmonster
  4. november 2011 at 11:04

  […] død. Men som jeg skrev for nogle indlæg siden, skulle den 2. november lige overståes – helst i god ro og uorden. Det gjorde den også, og lige nu er jeg glad. Meget glad. Men desværre også så travl, at jeg […]

 • Skriv en kommentar