Mussels in Brussels – part III

Tirsdag havde vores underviser lokket os på Chez Leon, der også har moules frites. Eftersom jeg var blevet noget skaldyrsforelsket, kunne jeg ikke dy mig for at spise det igen.

Men først skulle vi lige prøve noget andet: snegle med hvidløg og smør.

Jeg har aldrig smagt snegle før, så jeg måtte bare prøve det. De var gode, sådan virkeligt gode. Men de smagte dog noget mere af smør og hvidløg – hvilket mad aldrig tager skade af – end egentlig snegl.

Også på Chez Leon kørte de et tilbud med 500 g muslinger, fritter og en øl. De kostede lidt mere, end der, hvor vi var mandag, men det var absolut de ekstra penge værd. Hold op, for nogle gode moules frites. Jeg blev helt muslinge-lykkelig. I øvrigt var 500 g rigeligt; jeg var propmæt bagefter.

Der var både smør og bladselleri sammen med muslingerne, hvilket var dejligt. I baggrunden kan man ane random øl (som ikke var noget særligt) og fritter. Af en eller anden underlig grund salter de aldrig deres fritter hernede. Salt er jo halvdelen af en god pommes frites.

Efter at være fuldstændig mætte i muslinger, skulle vi alligevel liiige have en vaffel. Sådan en rigtig belgisk en. Men når klokken er elleve om aftenen, har de bedste vaffelsteder desværre lukket.

Jeg købte sådan en her:

Lige rigeligt nok med chokolade på. Som i lige rigeligt kvalm mængde af chokolade. Der var faktisk så meget, at jeg ikke helt kunne smage vaflen. Måske var den god.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar