Mangosmoothies: En grøn og en gul

IMG_1761webJeg er gået i smoothieland og laver en del smoothies for tiden, hvilket tydeligt kan ses på instagram. Enten fulde af grøntsager som en greenie, med bær og banan, med ananas eller disse to mangosmoothies, som du får opskriften på her. Fuld af sød mango, der smager af solskin og ferie. Det er virkelig en yndlingsfrugt, som jeg køber alt for sjældent. Det kan der heldigvis laves om på.

Til et stort glas af ovenstående skal du bruge (opskriften er inspireret af Deliciously Ella)

  • En moden mango
  • 50 g friske spinatblade
  • 30-40 g usaltede cashewnødder
  • Ca. 1/2 dl vand eller nogle isterninger, afhængig af, hvordan du vil have konsistensen og hvor kold, du vil have den
  • Lidt friskpresset citronsaft

Befri mangoen for stenen i midten, skær kødet ud i tern og vend vrangen ud på skallen, så kødet nemt kan tages ud. Blend mango, cashewnødder, spinatblade og vand grundigt og smag til med citronsaft, så den også får lidt syrlighed. Cashewnødder og mango alene kan godt blive lidt fad i smagen ellers. Og nyd med det samme. Det kan lyde mærkeligt med spinat, men man smager det nærmest ikke, til gengæld får du sneget en masse gode sager og en fin grøn farve ind i din smoothie.

IMG_1728web

Til denne skal du bruge:

  • En moden mango
  • Lidt friskpresset citronsaft
  • Isterninger

Befri mangoen for stenen i midten, skær kødet ud i tern og vend vrangen ud på skallen, så kødet nemt kan tages ud. Blend mangoen og smag til med citronsaft, så smagen ikke bliver sød og fad, men sød og syrlig. Put eventuelt nogle isterninger i glasset og nyd med det samme.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar