Macarons

– Fordi jeg efterhånden er den eneste madblogger i verden, der ikke har skrevet om dem. Og det ville jo være at lade en chance gå til spilde, hvis jeg ikke meldte mig ind i koret.

I denne uge render jeg småforvirret rundt i hovedstaden, hvilket gav mig muligheden for endelig at smage de famøse macarons. Jeg har endnu ikke fundet noget sted i Aarhus, der sælger dem.

Så i dag gik turen til La Glace, hvor jeg købte to macarons: en med kaffesmørcreme og en med skovbær. Jeg var en dårlig madblogger og havde glemt mit kamera. La Glaces macarons er ret små (er alle det?), og består lige som alle andre macarons af to makroner (sådan cirka) med noget blødt og cremet fyld imellem.

De smagte godt. Rigtig godt. Men når jeg betaler 15,- kr. stykket for sådan en lille bitte sag, så forventer jeg det også. De var begge tilpas sprøde udenpå og bløde indeni. Skovbær-macaronen smagte af skovbær, ikke af noget syntetisk pis, og kaffesmørcreme-macaronen smagte af kaffe og smørcreme. Specielt den med kaffe var lækker. Blød, rar og med en fyldig smag af kaffe.

Men jeg savner, at La Glace udfordrer formen, og laver anderledes smagsvarianter. Der var bær, chokolade, valnød, kaffe og sådan noget i den dur. Ikke noget nyt og fancy, hvilket jeg synes, er lidt ærgerligt.

Måske skulle jeg snige mig til en ekstra macaron i morgen?

Relateret indhold

4 kommentarer

  • Besvar
    Mette
    10. november 2011 at 11:02

    Man kan bestille macarons hos Schweizerbageriet i Århus og hos Langenæs Bageren 🙂

  • Besvar
    Klidmoster
    22. oktober 2011 at 14:52

    Uh, du skal tage forbi Nikolaus Strangas – han har macarons med bla saltet karamel og havtorn.

    http://www.aok.dk/restaurant-og-cafe/nikolaos-strangas-conditori-cakeaway

  • Besvar
    lunabaermonster
    22. oktober 2011 at 14:47

    Det lyder skønt, Stina. Er de gode i Barcelona?

  • Besvar
    Kristina Louise
    21. oktober 2011 at 20:39

    Dem tager vi ud og nyder sammen i Barcelona 😉

  • Skriv en kommentar