Lidt om en fødselsdag

IMG_0670wFor ikke så længe siden blev jeg lidt ældre. Det er egentlig et sjovt koncept, det der med at holde fødselsdag, for når alle alligevel går og frygter at blive ældre, hvorfor er det så, vi fejrer det? Måske, fordi – som min kloge morfar siger – alternativet ville være meget værre. Jeg satser i øvrigt stærkt på at nå de 100 år.

Alligevel tænkte jeg efterfølgende lidt mere over det. Det er lige som om, at verden er lidt mere lyserød og alle mennesker opfører sig endnu sødere end normalt, når man har fødselsdag. Det er selvfølgelig dejligt. Men også lidt skørt, for hvorfor gør vi så ikke det resten af året? Derfor har jeg tænkt at holde lidt mere fødselsdag. Eller bare lade som om. I hvert fald huske at smile endnu mere til mennesker omkring mig, huske mere luksusmorgenmad og huske på at værdsætte de dage endnu mere, vi nu engang har flest af. Nemlig hverdagen.

Selvom sociale medier på ingen måde kan overtage det der virkelige liv, så er instagram for mig blevet et sted, hvor jeg samler nogle de små ting, der gør mig glad. Og billederne i dette indlæg er også derfra, fordi det lige var min iPhone, jeg rendte rundt med på min fødselsdag.

Det var vist nok snak for nu. Øverste billede er de evigtlækre bananpandekager, som jeg lavede om morgenen. Selvom formiddagen stod på tidligt op og bacheloropgave, så kræver det heldigvis ikke mere end fem minutter i køkkenet, før de små pandekager er tryllet frem.

IMG_0674wJeg spiste frokost på Råbar i Århus med min mor, som jeg tidligere har skrevet om her. Vi delte en “tapas for to”, som billedet viser. Det var lige så godt og anbefalelsesværdigt som altid, og jeg elsker den fornemmelse, rawfood giver i maven. Man bliver mæt, men aldrig på en tung måde.

IMG_0681wAftensmaden var mindst lige så dejlig. Sushi fra Århus’ bedste sushisted Sota (efter min ydmyge mening, i hvert fald), sødt familieselskab og skøn kirsebærvin fra Frederiksdal til at slutte af på.IMG_0682w

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    Lidt Om Fødselsdag Og Speciale | Bærmonster
    1. april 2016 at 8:04

    […] Samtidig gør fødselsdage, at jeg husker at være lidt mere venlig, både mod andre og mod mig selv. Derfor øver jeg mig i at holde fødselsdag hele året (dog muligvis ikke med kage hver eneste dag ? ). Det har jeg også skrevet lidt om, da jeg havde fødselsdag for to år siden. […]

  • Skriv en kommentar