Klatkager

IMG_1832webNår jeg laver risengrød, laver jeg altid lidt for meget med vilje. Det betyder nemlig klatkager dagen efter, hvilket er en ret så dejlig spise. Forleden forkælede jeg mig selv en almindelig hverdagsmorgen med klatkager, brombærsyltetøj og kaffe. Det er nok ikke den sundeste hverdagsmorgenmad, men når man ikke gør det hver dag, så går det nok. Luksusmorgenmad på en hverdag er en klar vinder i min bog.

IMG_1831webTil ovenstående portion af fire klatkager skal du bruge:

  • En lille skål risengrød
  • 1 tsk sukker (jeg brugte en blanding af kanelsukker og vaniljesukker)
  • 1 spsk mel (jeg brugte grahamsmel)
  • 1 æg
  • Evt. kardemomme, citronskal ell lign. Jeg brugte citronskal fra 1/2 øko citron

Bland det hele sammen og steg det på en pande med lidt smør på. Nyd med syltetøj, sukker, frugt eller din favorit pandekage-fyld.

Relateret indhold

2 kommentarer

  • Besvar
    Lidt om jul, selvom det stadig er november | Bærmonster
    19. februar 2016 at 15:05

    […] Klatkager og risengrød, som jeg netop har blogget om. […]

  • Besvar
    Lidt om jul, selvom det stadig er november | Bærmonster
    25. november 2013 at 21:12

    […] ← Forrige […]

  • Skriv en kommentar