Julerarheder

IMG_0327webJeg bliver altid lidt overrasket, når kalenderen siger december. Det lyder lidt skørt, især når butikkerne ynder at gøre opmærksom på højtiden allerede i oktober. Men er året gået så hurtigt?

Jeg er ikke selv gået i gang med de store julerier endnu, da december (og januar for mit vedkommende) er eksamensmåned(er), så der er nok at se til med uni, arbejde og så videre.

Men jeg kan se, at der allerede bliver søgt på pebernødder her på bloggen, så det skal du selvfølgelig ikke snydes for. Jeg vil nemlig påstå, at jeg har noget nær verdens bedste opskrift på disse små krydrede småkager. Du kan finde den lige her.

Mangler du andre juleopskrifter og julegodter, ligger der en ordentlig stak i mit opskriftsindeks under Jul. Her er alt fra gløgg til karrysalat til vaniljekranse.

Relateret indhold

3 kommentarer

 • Besvar
  Christian Boe
  1. december 2014 at 10:55

  En af gangene med pebrenødderne er i hvert faldt mig:)

 • Besvar
  Marina / cand.mor
  1. december 2014 at 8:43

  Har det på samme måde 🙂 Julemåneden har ligget latent i bevidstheden, fordi vi er blevet gjort opmærksom på den så længe, og nu – POW – så er det faktisk nu!

  Tak for sludderen i går, og jeg håber, at vi kan få presset en lille kaffedate ind. Om ikke andet må jeg agere takeaway og komme med kaffe 🙂

 • Skriv en kommentar