Juleaften

IMG_1877webJeg holder ferie. Det kan varmt anbefales. Tiden går med at se fine venner, hygge med familien, se film, læse bøger og avis, dyrke yoga og andre rare ting.

Juleaften var vi hele 24 mennesker, og fik som altid dejlig, dejlig mad. De sidste par år har menuen været noget utraditionel, idet min onkel (der er fremragende i et køkken) fremskaffer krondyr og rødvinssauce (lavet på rigelig rødvin, fond og smør). Det er meget dejlig mad, og – som jeg vist har sagt før – for mig at se meget mere interessant end flæskesteg. Ved siden af fik vi en del gode salater med kål i. Salaten nederst til venstre består af snittet kål og gulerødder samt lidt hyldeblomstsaft, hvilket var virkelig godt. Den må jeg snarligst prøve at lave derhjemme.

Desserten er dog klassisk, for ris a la mande skal man ikke kimse ad. Altid på min mosters juleplatter (hun har ret mange). Billedet er noget grumset, fordi jeg brugte tiden på at snakke og spise, i stedet for at tage billeder.IMG_1882webEt enkelt billede af juletræet fuld af levende lys fik jeg dog også taget:IMG_1884webJeg håber, I har haft en dejlig jul, kære læsere!

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar