Jeg, en morgenmadsfan

Jeg er stor fan af morgenmad. Om det så bare er klassikeren: grovvalsede havregryn med rosiner, banan og øko-skummetmælk (her er jeg ligesom Doppler – jeg skal have min skummetmælk), øko-A38 med hjemmelavet müsli, eller noget mere fancy som pandekager, nybagte koldhævede boller, eller smoothie, så er jeg glad.

Gårsdagens morgenmad så sådan her ud:

For det snilde ved morgenmad er, at jeg er sulten om morgenen. Og derfor glæder mig til at få noget at spise. Og i øvrigt er jeg utroligt glad for både havregryn og mælk. Det behøver faktisk ikke engang være fancy, før jeg bliver glad om morgenen. Så længe det inkluderer en god kop kaffe.

Men der er sket det, at jeg er gået hen og blevet ligesom en syg mand; ynkelig og træt og alt muligt. Derfor har jeg været elendig til at få updateret min blog. Når man er syg, skal man selvfølgelig forkæles. Som sagt, så gjort.

Jeg havde forinden anskaffet mig en frisk figen og en kaktus ligeså. Jeg har aldrig prøvet kaktus før, så jeg vidste ikke, hvordan man tilbereder sådan en. Det var på forsøgsbasis, men det blev nu ganske fint.

Jeg skar figenen og kaktussen i otte stykker hver, fyrede lidt ahornsirup over og smækkede dem ind i mikroovnen i et minuts tid. Op i noget A38 med frugterne. On the side lavede jeg kaffe med varm, pisket mælk samt en smoothie af en banan, 100 g blandede bær og lidt A38 og mælk.

Bemærk den oldgamle Bing og Grøndahl-skål. Den er meget 70’er i farven, men et kært eje, som jeg har fået af mine forældre.

Jeg fandt ud af, at kaktussens skal er for hård at spise, så den pillede jeg af. Selve indmaden smager fint, men det er ikke specielt ophidsende. Så er jeg noget mere til figner.

Relateret indhold

0 kommentarer

Skriv en kommentar